Stryktipset vecka 4 innehåller flertalet matcher från anrika FA-cupen. Historien för FA-cupmatcher talar för att det är upplagt för dunderskrällar! Flera matcher ser på förhand väldigt givna ut men det går aldrig för ett lag att ställa ut skorna. Vi har sett det förr! Största skrällarna i FA-cupens histora.

Ligaordning i England:
1. Premier League
2. The Championship
3. League One
4. League Two
5. Conference National

Vi spelar den här veckan ett 64 raders system baserat på 6 halvgarderingar.

stryktipset vecka 4Match 1 Bolton – Everton

Mediokra Bolton i The Championship kan på sin höjd få med sig ett kryss mot formstarka Everton!

Match 2 Brighton – Arsenal

Arsenal körde över West Ham hemma med 5-1 senast. Brighton har också bra form men här är motståndet helt enkelt för bra för att man ska ha någon chans.

Match 3 Derby – Blackburn

Den här matchen kan sluta hur som helst så vi väljer att spela 1 2 då det är två målfarliga lag som möts

Match 4 Huddersfield – Leicester

Leicester har närmat sig toppen i The Championship och ligger på en andra plats just nu. Huddersfield ligger på en 18:e plats och kommer få det mycket svårt här. Leicester har flera stjärnor i sitt lag och spelar förmodligen i Premier League nästa år. Säker 2:a

Match 5 Hull – Barnsley

I princip toppen mot botten. Säker etta!

Match 6 Macclesfield – Wigan

Macclesfield håller till i Conference National divisionen. Det innebär att det blir en match mellan 5:e divsionen och högsta. Solklar 2:a med andra ord.

Match 7 Manchester United – Fulham

Fulhams statistik mot United är tyvärr inget vidare. På de 13 senaste mötena har United 12 vinster och endast 1 förlust. Vi spikar ettan!

Match 8 Middlesbrough – Aldershot

Det skiljer några divisioner mellan lagen då Middlesbrough spelar i The Championship och Aldershot håller till i League Two. Middlesbrough har gått starkt och är med i toppen. Räkna med högsta fokus på FA-cupen. Säker etta!

Match 9 Norwich – Luton

Premier League mot Conference National. Luton har faktiskt spelat i högsta divisionen och gjorde det senast säsongen 1990/91. Här har man dock ingen chans. Säker etta!

Match 10 QPR – Milton Ke

Här börjar vi hitta lite skrällpotential. QPR har visserligen höjt sig under manager Harry Redknapp. Magkänslan säger att det kan hända något i den här matchen så man själva ska försöka föra spelet vilket man inte är vana vid i Premier League.

Match 11 Reading – Sheffield United

Reading lyckades skrälla och vinna borta mot Newcastle senast. Men jag är inte så säker på att man känner sig bekväm med att försöka föra spelet mot Sheffield. Vi chansar med att gardera med en 1 2a här.

Match 12 Burnley – Birmingham

En match som borde sluta med hemmaseger med tanke på hur tabellen ser ut. Birminham har dock en bra trupp och när man får det att stämma så kan man mäta sig med de bästa lagen i The Championship. 1 2:a

Match 13 Nottingham – Watford

Två bra lag. Watford har seglat upp till en liten personlig favorit i The Championship. Zola har infört en mycket trevlig anfallsfotboll hos Watford och man har tagit fina skalper sista tiden med bland annat seger borta över Middlesbrough. Nottingham är starka hemma och den här matchen kan sluta hur som helst. 1 2:a

Hur spelar ni? Vi hoppas att ni inte är flera 100 som kopierar raden här ovan för då lär det inte bli några pengar på 13 rätt 😉