Det kan vara stora skillnader i odds mellan spelbolagen på olika sportevenemang. Vanligtvis så gäller det inte så mycket på favoriten men om du ska spela på någon av spelarna som kommer strax under favoriterna kan det vara betydande skillnader. Ta till exempel Franska Öppna i tennis 2013. Där är Andy Murray tippad som trea innan turneringen och han har odds mellan 6,75 och 9,00. Det är en skillnad på 33 %. Tomas Berdych tippad 7:a har odds mellan 35,00 (Betsson) och 51,00 (Ladbrokes) vilket ger en skillnad på 45 %! En stor skillnad på ett bet. Förra året var det samma sak med odds i Eurovision Song Contest med stora skillnader mellan bidragen.

Att jämföra odds är viktigt när du ska spela för att vinna pengar för du ofta du kan hitta skillnader i odds på över 20-40 %. På sajten Sportodds.nu jämför de oddsen mellan de stora spelbolagen och de uppdateras varje timme. Oddsen uppdateras automatiskt och det ger dig enkelt översikt på vad de stora spelbolagen ger för odds på olika sportevenemang. Se till att vara så väl informerad du kan välj rätt spelbolag för just det bet du ska göra och passa också på att du under tiden spelar ihop den spelbonus du hittat på den här sidan.