Det  är ont om säkra matcher på stryktipset vecka 6. Vi har valt att spela ett 64 kronors system som är ett lagom system för en medelsvensson att lämna in ett stryktips för.

stryktipset

Match 1 Chelsea – Wigan

Chelsea borde egentligen vara säker men med tanke på hur man blandat och gett så vågar man inte vara helt säker på att de  vinner över Wigan. Något som man dock är bra på är att sparka folk. Man är väldigt duktiga på att sparka managers, andretränare och på senare tid även bollkallar..

Match 2 Norwich – Fulham

Kanariefåglarna tror vi på men man har visat lite knackig form på slutet. Osäkert om Berbatov spelar. Vi tror den här matchen kan sluta hur som helst.

Match 3 Stoke – Reading

Reading har verkligen rykt upp sig på slutet men man har haft mycket flyt med sena mål. Readings bortafacit är under all kritik där man bara har 1 vinst i år. Vi tror hemmastarka Stoke vinner på Britannia Stadium.

Match 4 Sunderland – Arsenal

Svårspelad match. Arsenal har varit bra i de senaste matcherna. Dock  har det kommit poängtapp. Man har varit väldigt starka i andra halvlek där man slagt både Chelsea och Liverpool. Lite medgång och man vinner över Sunderland borta. Giroud har börjat hitta målet och komma in i tempot i Premier League

Match 5 Swansea QPR

Swansea är starka och Michu är årets utropstecken. QPR kommer få det svårt även om man värvat Samba i mittförsvaret.

Match 6 Blackburn – Ipswich

Blackburns form är inte bra och man har dalat rejält i tabellen. Styrelsen står längst fram i båten med cyklop och snorkel och chippar efter den sista nypan luft som finns medans skeppet sakta sjunker. Frågan är om det kommer sjunka enda ner till botten och bärgas till league one nästa säsong. svårspelat. 1 2.

Match 7 Blackpool – Millwall

Två lag i mitten av tabellen med sviktande form. Det kan sluta hur som helst. Kanske att Millwalls hängivna supportrar hjälper laget till seger. 1 2

Match 8 Bolton Burnley

Bolton har enligt statistiken vikande form men faktum är att laget har mött riktigt bra motstånd. Tuffa bortamatcher där man förlorat med uddamålet i så väl ligan som i FA cupen. Vi tror att man vänder trenden här och slår Burnely hemma. Säker etta!

Match 9 Bristol City – Nottingham

Bristol City ligger i botten men det är främst för att man är ett sådant dåligt bortalag. Hemma är man desto starkare och det där man tar sina poäng. Nottingham har kickat sin manager som bara fick 41 dagar i klubben. Assisterande Rob Kelly tar över och leder laget för tillfället. Vi tar därför med gardering på vinst för antingen Bristol C eller Nottingham.

Match 10 Charlton – Birmingham

Två lag som ligger nära varandra i tabellen. Två lag som senaste tiden har spelat väldigt jämna matcher. Vi chansar med ett säkert kryss

Match 11 Huddersfield Cardiff

Serieledaren Cardiff stormar mot Premier League. Det ska till mycket för att man ska missa det här. Säker tvåa! Den som är ute efter pengar på tipset garderar..

Match 12 Sheffield W Derby

Sheffield har värvat lite nytt under transferfönstret och knutit till sig ett par bra spelare. Har dock dålig statistik mot just Derby genom åren. Vi spelar 1X

Match 13 Wolverhampton – Leeds

Det blir aldrig kryss i match 13 på stryktipset, kom ihåg det! Det är en myt! Vi kör 1 2

Hur spelar ni? Har ni några heta matcher att dela med er utav? Kommentera gärna!