Tips-SM

Jaha gott folk! Då var det dags för första deltävlingen i årets upplaga av Tips-SM 2013. Har man inte koll på Tips-SM så innebär det att man tävlar om flest antal rätt under 6 kommande omgångar av stryktipset. Varje omgång ska innehålla ett 64 kronors system, dvs 6 halvgarderingar. Det räcker att lämna in ett 64 raders system hos svenska spel för att automatiskt vara med i Tips-SM tävlingen. Den sämsta omgången av de 6 omgångarna räknas bort vilket innebär att man har råd att missa en omgång helt och ändå vara med i tävlingen. Däremot lär det behövas att man har råd att gå dåligt en omgång om man vill vara med i den absoluta toppen.

Det är ont om säkra matcher på veckans kupong men Arsenal får väl ses som favoriter även om de haft tufft möte i Champions League i veckan. Det känns även som om United borde vinna borta mot Queens Park Rangers.

Skrällarna tror vi att Norwich, Leeds och Wigan skulle kunna stå för. Kanariefåglarna har haft lite blandad form på slutet men hemma är man inte o leka med och Everton måste prestera på topp för att vinna den här matchen.

Blackburn har haft det riktigt turbulent i klubben  och det är först på senare tid som man har börjat få struktur på ledning, ekonomi och trupp vilket också gett resultat där man börjat klättra i tabellen. Har ändå en magkänsla för att Leeds kan vinna på klassiska Ewood Park.

Vi har även chansat med två säkra kryss på kupongen i matcher som i princip kan sluta hur som helst.

För övrigt så bjuder helgen på ligacup finalen mellan Swansea och Bradford och dessutom väntar stormöte mellan Manchester City och Chelsea. Det är med andra ord upplagt för en riktigt härlig helg för oss fotbollsälskare!

100 kr riskfritt spel premier league