Svenskt Spel har tagit ut dagens säkraste speltips! Om vi vänder blicken mot de brittiska öarna och Premier League så spelas idag en match som bara kan sluta på ett sätt, med hemmaseger. Men det är inte i English Premier League utan i Scottish Premier League vi hittar matchen, nämligen Celtic mot Dundee.

Ett riktigt svensklag som får speltipset

Celtic Football Club leder Scottish Premier League överlägset med 59 poäng, hela 18 poäng före tvåan Inverness. Dagens borta motståndare Dundee däremot ligger hjälplöst sist i tabellen på endast ihopskrapade 14 poäng. Celtic har svenske landslags spelaren Mikael Lustig i sitt lag. Och vem minns inte Henrik Larsson och hans framgångar tidigare! Henke Larsson är framröstade av Celtic fansen att ingå i Celtics bästa startelva någonsin i klubbens historia vilket är mycket stort då klubben bildades redan 1887 och har haft massor av fotbollsstjärnor i laget.

Speltipset blir två speltips

Svenskt Spel sätter dagens säkra speltips på Celtic seger till oddset 1,12 hos Betsson. Vi sätter 1000 kr och vinsten skulle då bli 112 kr.

Men vi kommer också spela på att matchen Celtic – Dundee blir ett riktigt målfyrverkeri från i första hand Celtic spelarna. Därför kör vi ett andra speltips med en satsad femhundring på att det blir över 3,5 mål i matchen till oddset 2,02. Görs det alltså fyra mål eller fler så kammar vi hem ytterligare drygt 500 kr i vinst. Matchen börjar 13.45.

Några av oddsen på Celtic – Dundee hos spelbolaget Betsson:

Odds Celtic - Dundee

Dagens säkraste speltips!

Du kan se matchen via Live Stream hos Betsson TV!