Det ser på förhand ut att vara ett väldigt enkelt tippat stryktips. Tyvärr så kommer det inte bli några pengar överhuvudtaget att prata om den här veckan om favoriterna vinner. Premier League matcherns ser ut att sluta med hemmavinst och det känns fel att slösa garderingar i början på tipset om man är med i Tips-SM då man bara har 6 halv att ta till. Förra veckan gick den första deltävlingen av stapeln i Tips-SM och vi inledde med 9 rätt. Ska man vara med i toppen så bör man ha ett snitt på omkring 1o-11 rätt sett över 6 stryktipsomgångar. Så det krävs att man hittar matcherna som ingen annan valt att spela på samtidigt som man sätter resten. Det låter väl enkelt!?

stryktipset vecka 9Chelsea ligger oss varmt om hjärtat och får tipset. Skulle det inte vara för att hjärtat klappar så hade nog en gardering varit på sin plats. Rafael Benitez meddelade i veckan att han slutar efter säsongen. Det har även ryktats om ett mindre bråk på Chelseas träningsanläggning där Rafa gått till hård attack och kritiserat flera av spelarna efter förlustmatchen mot City för helgen.

Everton tappade oväntat en 0-1 ledning borta senast mot Norwich och lär vara revanchsugna nu. Man kan säga att tåget om Europaplatserna går nu..

United har 12 vinster 0 avgjorda och 1 förlust på Old Trafford. Hade först med krysset men det känns onödigt. Det är dock en match där de flesta har etta och skulle spränga rejält bland systemen om det blir något annat.

Southampton vann hemma senast mot City. QPR har landat lite igen efter magerbytet då man fick en liten skjuts. Tror de kommer fortsätta tappa poäng och det ska mycket till om man ska undvika nedflyttning.

Stoke mot West Ham är en liten chansning. Det är West Hams dåliga bortafacit som gör att vi spikar ettan.

Sunderland har verkligen varit fågel och fisk den här säsongen. Ibland blixtrar de till och ibland torskar de mot vilket lag som helst i ligan. Man kan nog inte känna sig helt säkra på nytt kontrakt utan kommer få slita hårt för det. Därför är det här en kanonviktig match som vi tror att man minst får ett kryss i. Troligen så vinner man hemma på Stadium of Light ifall inte Berbatov sätter käppar i hjulet.

Match 8 – 13 tror vi kan sluta lite hur som helst och därav har vi mycket 1 2 or på kupongen. Blackburn och Hull bör vinna sina matcher då motståndet är svagt..

Som tidigare nämnt tror vi inte på några stora pengar den här veckan då det är alldeles för många matcher som ser ut att sluta med hemmaseger.

Veckans systemförslag! R-9-0-222(11)

Är man inte med i tips SM så kan vi tipsa om ett reducerat system för 222 kr. Det bygger på att man ska ta ut 4 säkra matcher och sen 9 helgarderingar. Sätter man de fyra matcherna så har man minst 11 rätt på kupongen med chans på 13. Det här kan vara en sådan omgång, om det skräller så blir det pengar och då är det skönt att ha helgardering på de matcherna.

Skulle vi ta ut 4 säkra så skulle de bli en etta i matcherna.

Everton
Southampton
Blackburn
Hull

Sen är det bara att hoppas på tokskräll i övriga matcher!