Ikväll är det dags för nästa två drabbningar i Champions League då Juventus tar emot Celtic och PSG tar emot Valencia. Juventus har sin 0-3 vinst på bortaplan från förra matchen mot Celtic att gå på och är överlägsna skottarna just nu. Hemmastarka Juventus vill inte göra sina hemmafans besvikna utan kommer spela hem den här matchen ganska enkelt. PSG har också en bortavinst att gå på då man vann mot Valencia med 1-2 och ska ta även den här matchen på hemmaplan trots att Zlatan är borta. Jag tror till och med att PSG just nu kommer spela ännu bättre utan Zlatan då han får anses vara i sin återkommande vårsvacka som alltid infinner sig så här dags på året vilken klubb han än spelar i.

Odds för Juventus och PSG segrar

Vinst för Juventus ger 1,37 i odds och vinst för PSG ger lite mer 1,95 i odds hos Betsson. Sammanlagt ger dessa segrar ett odds på 2,67 vilket vi tycker är ett ganska hyfsat odds för kvällen. En satsad femhundring ger vid hemmavinster i kvällens Champions League matcher sköna 1.335 kr!

Juventus och PSG vinner ikväll