Tips SM har hittills pågått i två omgångar av totalt 6. Första tipsomgången hade vi 9 rätt och nu senast så prickade vi in 10! I Tips-SM får man plocka bort den sämsta omgången och vi får hoppas att det blir den första omgången som ryker. Ska man vara med i toppen krävs ett snitt på omkring 11 rätt skulle vi tro och det är oerhört svårt att prestera när man endast har 6 halvgarderingar att tillgå. Vi kommer fortsätta på den inslagna vägen att spela mycket 1 2:or på kupongen.

veckans stryktipsförslag Tipskommentar:

Stoke har usel form och Newcastle har slipat på sin så vi chansar med säker etta i match 1. Norwich och QPR bör i alla fall inte förlora hemma så 1X borde räcka i de matcherna. I match 4 har vi ett bottenmöte där båda lagen slåss för nytt kontrakt. Båda två har ingen vidare form men tittar man på vilket motstånd lagen haft så har Villa haft ett riktigt tufft program där man spelat jämt mot topplagen. Reading har släppt in mycket mål och därför chansar vi på att Aston Villa vinner.

I övrigt är det många matcher som kan sluta hur som helst. Crystal Palace är fruktansvärt hemmastarka och har en fördel mot Leeds hemma. Leicester och Watford har båda två bra form och ska ha en bra chans hemma. I match 12 har vi plockat ut veckans kryss och vi tror att Petersborough kommer ligga i på sin hemmaplan men då man saknar klass och tygnd i Anfallet så tror vi man får svårt att göra mål.

Har ni något bra system som ni brukar spela. Kommentera gärna veckans bank! Vilken är veckans säkraste match? Vi säger Watford hemma mot Blackpool.

För övrigt om ni gillar odds och betting så kan vi rekommendera spelbolaget ComeOn! Det har ett roligt system där man får lojalitets poäng för sina lagda spel som man sedan kan växla in mot olika förmåner. Hos spelbolaget får du som ny kund en bra start på ditt tippande. Det räcker att du sätter in 100 kr så får du 400 kr extra att spela för!

Ta del av erbjudandet hos ComeOn här och få 4o0 kr extra!!