När är Barcelona som farligast? Barcelona är alltid farliga men frågan är om de inte är som värst att möta när de inte har något att förlora!

Ikväll har man en riktigt svår uppgift i att slå Milan med minst 2 mål om det ens räcker. Gör italienarna ett mål så måste Barca göra 4! för att ta sig vidare. Vi tror dock inte att uppgiften är omöjlig. Italienska lag är av historien att döma mästare på att försvara sig. Det kommer man göra ikväll också men det är mycket större ytor att täcka av om man jämför Camp Nou med San Siro. Dessutom kommer förmodligen plan att vattnas.. eller rättare sagt jag vet att den kommer vattnas för att få ett snabbare spel. Det här ska bli hur intressant som helst att se!

Vårt speltips ikväll.

Mer än 2 mål i matchen till oddset 1.40 hos bet365!
Insats 1000 kr
Eventuell vinst 400 kr

barcelona milan speltips

För övrigt om ni gillar odds och betting så kan vi rekommendera spelbolaget ComeOn! Det har ett roligt system där man får lojalitets poäng för sina lagda spel som man sedan kan växla in mot olika förmåner. Hos spelbolaget får du som ny kund en bra start på ditt tippande. Det räcker att du sätter in 100 kr så får du 400 kr extra att spela för!

Ta del av erbjudandet hos ComeOn här och få 400 kr extra!!