SM slutspelet i Ishockey har satt igång och ikväll drabbar HV71 samman med Linköpings HC i en känslofylld match. Den här matchen sägs vara ett derby då städerna Jönköping och Linköping ligger så nära varandra och det är alltid mycket känslor med i de här mötena. Enligt spelbolagen är HV71 storfavoriter i och med att matchen spelas på hemma is i Kinnarps Arena och att HV71 slutade bättre än antagonisten Linköping i grundspelet i Elitserien. Däremot är vi på Svenskt Spel övertygade om att Linköping har mycket stor chans att ta hem segern i det här mötet då man vunnit de tre senaste mötena lagen emellan i Kinnarps Arena och att man är bästa bortalag i hela grundserien! De höga match oddsen för bortaseger för Linköping är finfina hos de största spelbolagen men allra bäst är oddset hos Betsson:

Bet365: Odds 3,05

Unibet: Odds 3,05

Betsson: Odds 3,25

Håller du på något av lagen så får du inte missa HV71 och LHC spela i Champions Hockey League som du kan se gratis via Unibet-TV som är Unibets Live stream tjänst.

SM slutspelet i Ishockey HV71 - Linköpings HC