Vi är fortfarande med i Tips-SM då vi har inlett med 9-10-10 rätt de 3 första omgångarna. Det krävs att man prickar in 12-13 rätt för att närma sig den absoluta toppen. Det är också efter omgång 4 av tips-sm som det händer stora svängningar. Hittills har man kunna plocka bort sin sämsta omgång och det måste stanna där.. de som gör ytterligare ett dåligt resultat sjunker i resultatlistorna.

strktipset vecka 11Som vanligt är det mycket svårt när man endast har 6 halvgarderingar att röra sig med. Det finns egentligen inte en enda säker match på veckans kupong.

Queens Park Rangers har två raka segrar. Aston Villa vann senast och har dessförinnan haft ett tufft spelschema. Den här veckan vinner man på Villa Park. Vi skulle gärna ta med krysset i den här matchen om vi haft fler garderingar.

Vi skulle även vilja ha med ett kryss på Southampton.

Stoke är bra hemma men har usel form. Man borde inte förlora men skulle gärna haft med ett kryss på den matchen också.

Arsenal hade en riktig urladdning i veckan mot Bayern München och det brukar alltid vara svårt att ladda om i ligan. Därför chansar vi med en säker etta i match 4 på kupongen. Zolas gäng Watford har grym form men åkte än dock på en plump senast mot Blackpool hemma där man tappade en 1-0 ledning till förlust med 1-2. Barnsley ska man slå men vi tar med krysset också.

Nottingham har The Championships bästa form med 5 raka segrar. Tittar man på motståndet så har det varit mot bottenlag sista 3 matcherna och nu möter man ligatvåan Hull. Vi tror inte att man lyckas ta 6 raka segrar men kanske att man kan få med sig ett kryss.

Middlesbrough har usel form så därför har vi med en tvåa i den matchen. Blackpool borde slå Petersbrough men för att skrälla så har vi med en två i den matchen och det är egentligen inget som vi kan motivera till varför.

Cardiff toppar The Championship och får därmed tipset mot mediokra Sheffield Wednesday. Match 11. är ett riktigt bottenmöte där Wolves får tipset i form av hemmaplan. MK Dons Tranmere kan sluta hur som helst. MK Dons har ett övertag lagen sins emellan då man har 4 raka segrar mot Tranmere.

Stevenage ligger på en 16:e plats i League One medans Sheffield United ligger tvåa och jagar uppflyttning. Sheffield får tipset.

Som ni kan se finns det inte många säkra matcher och det är minst sagt svårtippat den här veckan. Gillar man stryktipset så brukar man även gilla odds och betting online. Därför kan vi rekommendera spelbolaget ComeOn som har ett riktigt bra ”billigt” erbjudande för nya kunder. Sätt in 100 kr och få 400 kr extra att spela för.

Sätt in 100 kr och få 400 kr extra här

ComeOn startbonus