Vi inledde helt okej men hade en riktigt dålig omgång förra veckan och skrapade endast ihop 6 rätt. Det finns med andra ord inget utrymme för något mer misstag i Tips-SM. Vår rad hittills med antal rätt de fyra inledande omgångarna ser ut såhär 9-10-10-6.

tippa tips smDen här veckan hämtas matcherna från League One och League Two. Hade det inte varit för Tips-SM så hade vi nog inte spelat på stryktipset den här veckan då det inte känns speciellt kul. Dessutom är det ett otroligt svårt tips även den här veckan med nästa inga säkra matcher som man kan plocka ut. När det är den här typen av lag på stryktipskupongen så brukar man se att omsättningen går ner markant i jämförelse med om det är Premier League matcher med.

League One och League Two brukar innebära mycket mål och därför kommer vi spela inte mindre än 6 stycken 1 2 or på kupongen. Vi har endast ett kryss med i match 4:a mellan Crawley T och Crewe.

Den säkraste matchen enligt svenska folket är match 1 där Bournemouth bör slå Bury hemma.

I ärlighetens namn har vi för lite kunskap om League Two matcherna och har endast gått på statistik lagen emellan när vi tagit ut våra tips tecken.

Gillar man stryktipset så brukar man även gilla odds och betting online. Därför kan vi rekommendera spelbolaget ComeOn som har ett riktigt bra ”billigt” erbjudande för nya kunder. Hos spelbolaget ComeOn får du en bonus på hela 400 % upp till 500 kr. Sätt in 100 kr och få 400 kr extra här. Erbjudandet gör att du får lite fart på din egen bankrulle direkt och har lite kapital att röra dig med för en relativt billig peng.

Har ni några heta rekar inför helgen? Dela gärna med er av era speltips genom att kommentera.