Både Leicester City och Millwall har sedan en tid tillbaka hamnat i en svacka fotbollsmässigt men vi på Svenskt Spel anser att ett av lagen är värt vårt speltips. Leicester som tidigare var ett hett topplag i The Championship har haft det tungt och får nu försöka att med all kraft knipa en playoffplats. Men Millwall har det nästan lika tungt och har rasat i Championship tabellen på senare tid, dock vann man senast prestigemötet mot Charlton.

Låt dig inte missa Watford – Middlesbrough Live Stream 2020!

Svenskt Spel tror på Leicester City

Leicester CityVårt speltips går till seger för Leicester City med ett odds på 1,62 hos Betsafe. I och med att Leicester City till den här matchen har en skadefri trupp och får tillbaka några av sina nyckelspelare efter att deras skador läkt så bör nu Leicester ta sig samman på sin hemmaplan och bryta den långa svackan som de befunnit sig i. En svacka bryta alltid för eller senare och nu är helt rätt läge för att det ska vända för Leicester City. Leicester ligger inför mötet på en sjätte plats och Millwall på fjortonde plats i tabellen. Missa inte heller att du kan spela liveodds på matchen under tiden den pågår!

 

odds Leicester City - Millwall