bwin är ett utav världens största spelbolag och har en enormt utbud. Vi på Svenskt Spel kan rekommendera spelbolaget och framförallt deras tennis sektion.

bwin är nummer ett i världen inom Online Gaming. Varje dag erbjuder spelbolaget upp till 30.000 spännande spel. Man har spelaction i mer än 90 olika sporter och även det är rekord. Spelbolagets alla erbjudanden finns på 22 olika språk så det finns ett enormt utbud oavsett var du kommer ifrån.

Se tillexempel på tennismatcherna Franska Öppna live stream varje dag i början av juni!

Gillar du tennis?

Tennis är en av de spelkategorier där man är riktigt framgångsrika. bwins tennisutbud är enormt och här kan vi rekommendera de tennisodds som bwin erbjuder. Du hittar odds och tennismatcher från alla stora turneringar året om. Vem vinner Wimbledon?, Vem tar hem Australien Open och vem vinner Franska Öppna? Alla Grand Slam turneringar blir garanterat roligare hos spelbolaget bwin där du inte bara kan spela på vem som vinner en specifik match. Du kan även hitta spel på vem som tar hem första set eller vem som vinner hela turneringen osv.

Tennisodds

Nedan ser du ett exempel på hur oddsen presenteras hos bwin för olika tennismatcher. Det lilla plustecknet följt av en siffra ute till höger talar om att det finns fler spel tillgängliga för aktuell tennismatch. För att spela klickar man bara på spelaren följd av oddset och spelet adderas till din kupong. Väljer du flera tennismatcher så multipliceras oddset och du får tillslut ett totalodds. När du är nöjd med din kupong så väljer du insats. Om dina spela går in så blir vinsten din insats gånger oddset. För att veta exakt vad du tjänat på ditt spel så kan man använda formeln (insats * odds) – insats. Då får du mellanskillnaden!

tennis odds bwin

Kommentera gärna! Vi ses ute i speldjungeln!