Bara rubriken kanske gör dig förvirrad ? Sports trading… En del kanske undrar vad detta är för något ? Enkelt förklarat så handlar det om att köpa och sälja odds. Men i sports trading världen heter det istället SPELA (man tror att något ska hända) och BOKA (man tror att något inte ska hända).

Den stora skillnaden mellan sports trading och traditionell betting är att man inte behöver förlita sig på turen. För hur många gånger har egentligen laget man tippat på tagit ledningen för att sedan tappa i slutminuterna ? Det har hänt mig ett antal gånger kan jag intyga… Då blir man alltid besviken. Men i sports trading världen behöver sådana här saker inte inträffa. Gör laget man tippat på mål så sjunker oddsen och då kan man ”gröna ut” som det så fint heter. Detta betyder att man vinner pengar hur matchen än slutar.

Då spelar man emot laget man spelade med innan matchen satte igång. Låter det krångligt ? Det tyckte jag också till en början men efter ett tag blir allting glasklart.

Idag finns det en hel del information på nätet om hur man ska bli en bra sports trader. Många tjänar faktiskt stora summor på detta sätt. Jag har läst om folk som drar in runt 300-500£ (runt 3000-5000 kr) om dagen! Tänk dig själv att vara i den situationen… Det blir en ganska fin månadslön. Men det tar givetvis tid innan såna summor kan bli verklighet. Det är inget man behöver tänka på i början på sin ”nya karriär”. Då gäller det att lära sig grunderna och sedan bygga på med ny kunskap hela tiden.

Tyvärr är mycket av informationen på internet skriven på engelska då det inte finns så många svenska webbplatser som behandlar ämnet. Men en svensk sajt som jag fastnade för är Fotbollstradaren.com. Precis som namnet antyder så handlar det om fotboll och trading. Här kan man ta del av tradingtips helt gratis. Det är bara att kopiera spelen som läggs ut för att sedan se sitt betfairkonto öka för varje vecka som går.

Det kanske låter precis som om man inte kan förlora pengar men så är inte fallet. Man kommer att möta förluster precis som med allt annat spel, men med lönsamma metoder och strategier så kommer man att kunna maximera sina vinster och minimera sina förluster på ett effektivt sätt. Med andra ord, när man räknar ihop den sammanlagda summan vid månadsslutet så kommer man garanterat att ligga på plus.

Killen som driver Fotbollstradaren heter Rasmus och han använder sig av sports trading metoderna som finns i Fotbollspengar 5.0 materialet. Så för att kunna förstå och ta del av tradingtipsen så krävs det att man investerar i denna produkt. Då får man tillgång till 17 olika strategier som levererar vinster i det långa loppet och räknar man med alla varianter så finns det runt 25 metoder att välja bland!