Precis som vi gillar spel och betting så finns det andra nya sidor online som behandlar det här ämnet. En sida som vi tror på och som utlovat färska speltips är http://spelkonsult.se. Den här sidan kan vara bra att besöka dagligen då det kommer levereras en hel del speltips. Speltipsen handlar inte bara om fotboll utan även om ämnen som tex MMA som blivit allt större i Sverige och Norden på senare år. Utöver spel och betting så kan man även hitta information om bra bonusar för tex bingo, casino och poker.

Behöver du hjälp med spel och betting så leverer Spelkonsult en guide för olika saker som kan vara bra att känna till. Det kan tex vara hur du räknar ut odds, hur oddssättningen fungerar och hur du hittar s k överodds som kan hjälpa dig att till slut nå ditt mål! Att just leva på betting. Du kommer även kunna följa sidan via Facebook, Twitter och Youtube.

Vårt råd är att bokmärka olika sidor om bettingtips så att man snabbt kan surfa igenom de olika sidorna och därmed få en överblick vilka spel som experterna tippar på just idag.