Skellefteå - HV71 Toppen mot Botten i SHL

Kan HV71 få Skellefteå AIK på fall i toppen mot botten mötet?

Skellefteå – HV71 kan bli en riktig toppenmatch eller ett riktigt bottennapp. Tror någon på att HV71 kan få Skellefteå AIK på fall? Fjolårets svenska mästare i ishockey Skellefteå AIK går som tåget även i årets inledning av säsongen och leder klart SHL efter 10 omgångar medan HV71 istället går kräftgång och ligger på föga smickrande jumboplatsen. Sanningen är att väldigt få tror på en skrällseger för bortalaget HV71 mot hemmastarka Skellefteå.

Speltips för Skellefteå AIK mot HV71

Om vi tittar närmare på vunna och förlorade matcher så här långt så har Skellefteå vunnit åtta och förlorat två. HV71 har vunnit endast tre matcher och förlorat sju. Nu kommer Skellefteå ha en klar fördel av hemmarinken i Skellefteå Kraft Arena men den egna Skellefteå tränaren Hans Wallson höjer ett varningens finger för HV71 som han tycker spelat bra i tidigare matcher men där resultaten inte riktigt gått Jönköpingslagets väg. Vad tror spelbolagen då om mötet Skellefteå – HV71? Jo, det är idel hemmasegrar som kan ses hos de olika spelbolagens egna oddstablåer där oddset är relativt lågt på en Skellefteå seger. Dock tycker jag att oddset 1,60 hos spelbolaget Betsson för segertippade Skellefteå ändå är högre än vad man kunde förvänta sig! Normalt när ett toppenlag spelar mot ett bottengäng inom sportvärlden så brukar oddsen krypa riktigt lågt ner, men här kan vi se helt klart spelbara 1,60 för ett Skellefteå som faktiskt har fördel av hemmais med en hockeytokig stöttande publik i ryggen. Svenskt Spel kommer definitivt lägga en medelstor insats på Skellefteå seger till oddset 1,60 hos Betsson.

SHL match: Skellefteå – HV71

Datum: 2013-10-10

Matchstart: Kl. 19.00

Speltips: Seger för Skellefteå AIK

Odds: 1,60 (Betsson)

Betsson odds Skellefteå – HV71