Är du intresserad av tipsförslag till Europatipset så finns det en mycket bra sida för detta.

Europatipset

Europatipset är en produkt hos spelbolaget Svenska Spel som går ut på att man ska tippa 1, X eller 2 (hemmaseger, oavgjort, bortaseger) i 13 fotbollsmatcher från olika europeiska länder. Spelet lanserades 1993 och hette de första åren ”Italienska stryktipset”, eftersom det i början bara rörde Italien. På senare år så brukar det vara blandat utbud på kupongen där även Spanska och Franska ligamatcher kan förekomma.

Hos http://tippastryktips.se/ får du varje vecka tipsförslag till Europatipset. Det kan vara olika typer av system som tipsförslagen handlar om. Hos Tippa Stryktips har man även tagit fram en tipsrobot som kallas för Robobet som hjälper dig att ta fram avancerade tipssystem på ett enkelt och smidigt sätt. 

Nedan följer vårt Europatipsförslag för vecka 43. Observera att det är en riktigt härlig stormatch på kupongen i match 1 mellan Chelsea – Manchester City. Vårt tipsförslag på Europatipset bygger på ett reducerat system R-4-4-144 med 12 rättsgaranti.

Europatipset