Sponsrat inlägg för betsson.

Betsson lanserar en ny spelform som de valt kalla EttKryssTvå och har ungefär samma upplägg som klassiska Stryktipset. Den största skillnaden är att du redan på förhand vet hur mycket pengar du kommer att vinna eftersom systemet räknar ut det åt dig. Vinstsumman baseras med andra ord inte på hur andra har tippat utan bygger på hur oddsen är fördelade.

Spela olika system

Du kan precis som på vanliga stryktipset tippa olika system med hel och halvgarderingar. Du får även en möjlighet att låta betsson ta fram en rad åt dig. Tala bara om hur många rader ditt system ska innehålla så genererar betsson systemet åt dig.

Spelformen är snarlik som klassiska Stryktipset med den skillnaden att Betsson garanterar prispengar på 10, 11, 12 och 13 rätt. Det spelar ingen roll om alla tippar får 10 rätt, det blir utdelning i alla fall då summan redan är bestämd innan. Betsson menar på att utdelningen ska inte påverkas av hur många andra spelare som får in 10 rätt på veckans kupong. Varje match på spelkupongen innehåller ett visst odds som multipliceras och till slut får fram en på förhand given utdelning.