På annandagen så tar Manchester City emot Liverpool på Etihad Stadium och det är två mycket formstarka lag som ställs mot varandra. Manchester City har verkligen öst in mål och Liverpool verkar ha fått ordning på sin kontroversielle anfallare Luis Suarez.

Annandagsmatcherna har alltid haft en speciell ställning hos den engelska fotbollspubliken och i år väntas en riktig toppmatch mellan två av ligans formstarkaste lag, Manchester City och Liverpool. Det är med klar marginal som ligans målfarligaste lag ställs mot varandra, Manchester City har tryckt in hela 51 stycken på 17 matcher medan Liverpool har gjort 42 mål. Närmsta lag därefter är Arsenal på 33 fullträffar.

Defensivt har det emellertid inte varit lika stabilt och båda lagen snittar mer än ett insläppt mål per match. Faktum är att Manchester City har släppt in lika många mål som Hull City. Mycket av det kan dock härledas till att de fått klara sig utan sin lagkapten Vincent Kompany i flera matcher under hösten, dessutom har fjolårets succé Matija Nastasic inte riktigt kommit upp i samma nivå.

Men även om det varit några tveksamheter i försvaret så har anfallet kompenserat för de bristerna och framförallt Sergio Agüero har haft ett otroligt lyckat samarbete med nyförvärvet Alvaro Negredo. Nu är dock Agüero skadad och det är ett mycket tungt bakslag för Manchester City, men trots det så lyckades de göra fyra mål borta mot Fulham. Mycket tack vare David Silva som kommit tillbaka från sin skada.

Är du intresserad av spel på fotboll så finns det en uppsjö av möjligheter att titta närmre på inför annandagens toppmatch. Ett odds som verkligen lockar är Luis Suarez som första målskytt till 5.00, med tanke på den form han befinner sig i så skulle det nog inte förvåna någon om han ger sitt Liverpool ledningen i matchen. Vill du ha lite högre odds så står ett hattrick från Uruguayanen i 19.00 hos bet365.