Snabbaste målservicen!

Du känner förmodligen till sidan liveresultat.se. Nu har de äntligen släppt en app för både iOS och för Android! iOS versionen släpptes vid årsskiftet och har sedan dess legat stadigt på topp 10 under kategorin gratis sport. Hittills har den fått snittbetyg 5/5 av ca 500 användare. Androiden släppte ”Live Resultat” för snart 2 månader sedan. Gratisappen levererar den bredaste och snabbaste resultatservicen i 26 sporter och över 3 000 ligor/tävlingar.

Liveresultat samarbetar också med SvensktSpel.nu som levererar dagliga speltips och odds samt live stream erbjudanden!

Liveresultat app

Vill du följa resultaten snabbt i telefonen så laddar du ner någon av följande appar från liveresulat.se

Har du iOS så laddar du ner live resultat appen här

iOS Live Resultat App

Har du Android så laddar du ner live resultat appen här

Android Live Resultat App

live resultat app

 

Du hittar ingen snabbare och bättre service någonstans på nätet. Dessutom får du information om startuppställningar, varningar, målskyttar, målservice, statistik i form av hörnor och mycket mycket mer. Du märker om du ser en match live på tv:n att så fort det blir mål så plingar det till i telefonen och vi pratar om några sekunder. Det vi gillar med Live Resultat är också att du kan favoritmarkera några matcher som gör att du kan välja ut vilka matcher du vill få information om i tex telefonen. Följer du tex Stryktipset och vill ha snabb service på de matcherna så är det bara att favoritmarkera dem och få plingen i telefon.