champions league final 2014På Lördag smäller det i Lissabon och det är två spanska lag som möts i finalen. Matchen visas av TV3 och startar 20.45.

Frågan som många ställer sig är om Atletico Madrids stjärna och (problembarn) kommer bli spelklar. Han har ådragit sig en skada och har tagit hjälp av mirakelkvinnan från Belgrad Marijana Kovacevics. Hon har en mycket speciell metod där hon använder sig av blod från mänsklig moderkaka. Det är inget som injiceras i kroppen utan stryks på där själva skada sitter. Det har tidigare visat sig ha en mycket läkande effekt. Aftonbladet har uppmärksammat fallet om Diego Costa inför Champions League finalen 2014

Hur slutar Champions League finalen?

Det är två spanska lag som gjort mycket bra ifrån sig den här säsongen. Ancelotti har verkligen lyckats att skapa harmoni i Real Madrid sen han tog över efter José Mourinho. Reals omställningar med framförallt Bale och Cristiano Ronaldo är livsfarliga. Men det ska bli oerhört intressant att se hur man ska få hål på Atléticos försvar som har varit riktigt kompakt och aggressivt den här säsongen. Kommer Real föra spelet? Nej vi tror inte att man vill åka på kontringar själva så man kommer nog avvakta för att locka upp Atlético i plan. Det skulle inte förvåna mig om båda lagen tänker likadant. För matchens skull så vore ett tidigt öppningsmål perfekt från något av lagen så att det öppnas upp.

Speltips om hur det går i matchen

Det finns flera sidor som levererar speltips kring Champions League finalen och vi väljer att lyfta fram tipset från Svenskt Spels sida http://svensktspel.nu/2014/05/22/champions-league-final-2014-med-speltips/. De tror på att ett tidigt öppningsmål och att båda lagen gör mål. En sak är säker och det är att all blickar kommer att riktas mot Lissabon. Helspanskt i finalen.. innebär även det att spanien kommer dominera i VM? Ja det återstår att se. Hinner Diego Costa bli spelklar så kan det vara avgörande för finalen. Han ryktas även snart skriva på för Chelsea inom kort. Det lär vara flera spelare som byter klubbadress från de båda finallagen oavsett om de vinner eller ej. Hur ser ert speltips ut inför matchen? Kommentera gärna!