Stryktipsförslag vecka 34

Veckans stryktipsförslag innehåller en hel del ettor men också några matcher där vi går emot experterna för att förhoppningsskull pricka in någon skrällmatch.Vi ser fram emot 13 miljoner i jackpott på Stryktipset!

Enkelrad som stryktipsförslag

1. Everton – Arsenal (x)

Oavgjort känns kanske inte kassaskåpssäkert som utgång mellan Everton och Arsenal men Everton kommer vara med att kriga bland de 6-7 bästa platserna i Premier League medan normalt starka Arsenal har haft ett tungt spelprogram med Champions League kval tidigare i veckan, vilket gör att vi tror starkt på ett kryss.

2. Chelsea – Leicester (1)

Kommentar på matchen känns överflödig. Chelsea vinner!

3. Crystal Palace – West Ham (2)

Crystal Palace r favoriter med hemmaplan och en stark insats senast mot Arsenal. Men här väljer vi en skräll och tippar bortaseger till West Ham som också gjorde en mycket stark match mot det förhandstippade topplaget Tottenham i första omgången.

4. Southampton – West Bromwich (1)

Southampton gjorde en bra match mot Liverpool senast och kommer här stå som segrare när domarens visselpipa blåser av matchen vid full tid.

5. Swansea – Burnley (x)

Swansea slog i premiären självaste Manchester United med 2-1 medan Burnley förlorade sin hemmamatch mot Mourinhos Chelsea med 3-1. Dock tror vi Swansea kanske kommer till matchen något övermodiga och endast mäktar med oavgjort mot Burnley.

6. Blackburn – Bournemouth (1)

Svår och oviss match men vi tippar ändå en hemmaseger för Blackburn som måste vinna svåra matcher för att förverkliga sitt mål om att ta sig till Premier League.

7. Brighton – Bolton (1)

Brighton har inlett säsongen stabilt och vi ser inte att Bolton ska kunna rå på hemmastarka Brighton här.

8. Derby – Fulham (2)

Fulham måste börja leverera nu efter en bedrövlig säsongsstart och vinst på bortaplan blir tufft men är ett måste för att vara med i toppen och kriga.

9. Middlesbrough – Sheffield Wednesday (1)

Middlesbrough på hemmaplan är en svår nöt att knäcka för vilket lag som helst, vi tippar en etta.

10. Nottingham – Reading (2)

Nottingham är helt klart favoriter i denna match mot Reading då man leder Championship efter tre spelade omgångar. Men Reading är ett starkt lag och som också har siktet högt ställt för säsongen. Vi tippar på en skräll här med bortaseger.

11. Watford – Leeds (x)

Oj, Leeds är oberäkneliga. Man blandar och ger hela tiden. Watford är favoriter men vi vågar inte räkna bort Leeds helt här utan tippar oavgjort.

12. Wolverhampton – Cardiff (1)

Här möts två offensiva och målglada gäng, hemmaplan avgör till Wolerhamptons favör!

13. Malmö FF – Norrköping (1)

Malmö FF har visserligen spelat kval till Champions League i veckan och nästa vecka är det dags för returen men man ska vinna på hemmaplan mot ett formsvagt Norrköping.