Väldigt snart får vi reda på svaret på frågan; vilket parti vinner valet 2014? Valet har visat sig bli en rysare ju allt närmare vi kommer resultatet av vad svenska folket valt att rösta på för parti.

Spela på valet 2014

Enligt sista mätningarna som gjorts är vi på väg mot en rysare i valet 2014. Det är nu det ska avgöras vilket block tillika parti som kommer stå som segrare till slut. De partier man kan välja att rösta på är Centerpartiet, Folkpartiet, Kristdemokraterna, Miljöpartiet, Moderaterna, Socialdemokraterna, Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet.Vilket parti vinner valet 2014

Det finns en hel del olika intressanta spelalternativ på valet 2014 och vi listar här några av spelmöjligheterna att lägga ett odds på; Valutgång, Valdeltagande, Kandidater, Ministrar, Kommunfullmäktige, Partier och Koalitioner. Dessutom finns det massor av spännande så kallade Specialare att spela ett odds på som till exempel vilken partiledare som blir den första att lämna sin befattning efter valet eller så kan man spela på vilket parti som får flest röster i exempelvis Norrköping?

Spelbolag som erbjuder spel på valet 2014

Vi har valt att plocka ut tre spelbolag som erbjuder flest och mest intressanta spel på valet 2014. Spelbolaget Unibet vinner kampen om att ha flest oddsalternativ att spela på med sina 97 olika spelalternativ. Som god tvåa kommer spelbolaget Betsson med 33 stycken alternativ att spela på valet 2014. Tredje spelbolaget att erbjuda spel på valet 2014 har vi NordicBet som lyckats hitta 12 spelalternativ att spela odds på.

Så med detta skrivet så har alltså Unibet satsat stort på valet 2014 i jämförelse med sina kollegor i branschen där närmaste spelbolaget Betsson endast har en tredjedel så många alternativ av spel att tillgå.

Valet 2014 med ett speltips

Att hitta olika intressanta och spännande spelalternativ att tippa på valet 2014 är inte så svårt. Däremot måste man ställa sig frågan om man vill spela på mer säkra odds eller chansspela lite för att ha möjligheten att höja spänningen och stämningen ytterligare och samtidigt vinna lite mer pengar? Hur som helst har vi på Svenskt Spel valt att spela ett odds på att Folkpartiet når över 7% av rösterna till oddset 2,40 hos Unibet. Det är lite av en chansning måste sägas men vi ser ändå att partiledaren Jan Björklund fått förhållandevis god kritik för sina framföranden i TV-debatter och utfrågningar och där Folkpartiet enligt senare mätningar har gått framåt en del (Läs: när detta skrivs).

Vilket spel vill du lägga på valet 2014?