Italienska storlaget Juventus tar ikväll emot Malmö FF i Champions League. Och vi ser verkligen fram emot att få se ett svenskt lag i fotbollens finrum igen för Champions League är det största man kan vara med om inom klubblagsfotbollen.

Juventus – Malmö FF speltips

Allt pekar naturligtvis på att det här blir en helitaliensk afton med ett Juventus som senaste åren sopat banan med allt motstånd i italienska ligan Serie A och har flera landslagsspelare i sitt lag. Så kommer ”lilla” Malmö FF från ”lilla” Sverige på besök på italienarnas egen hemmaarena. Ja förutsättningarna är tuffast tänkbara för Malmö och inte blir det lättare av att man kommer som gäster till Juventuskitteln i Turin där hemmalaget är urstarkt och nästan aldrig förlorar någon poäng.

Ser man till hur experterna diskuterar  är det kring dessa faktorer man utvecklar sina spelresonemang om hur matchen ikväll kommer att sluta. Även spelbolagen speglar vad man kan förvänta sig spelmässigt på fotbollsplanen ikväll där seger för Juventus inte ger mer än 1,13 i odds hos NordicBet och en bortaseger för Malmö FF ger hela 19,50 hos samma spelbolag.

Trots detta kommer Malmö FF till Turin med ett stort självförtroende efter att slagit ut flera kvalitetslag i kvalet och man verkar behålla sin fina form och vi tror man kommer överraska ikväll och få med sig oavgjort till oddset 8.oo hos NordicBet. Det ska bli kul att se vad Markus Rosenberg kan ställa till med mot Juventusförsvaret eftersom han har haft en ännu finare form än vad Malmö FF haft som lag i helhet. Man kan verkligen säga att han fått komma tillbaka till europeisk fotboll och nu producera kanske bättre än vad han gjort i hela sin proffskarriär. Ikväll hoppas vi på ännu en eller ett par fullträffar från hans dojor!

Juventus - Malmö FF Champions League

Matchen Juventus – Malmö FF sänds i TV6 och har matchstart kl 20.45 ikväll 16 september.