Det finns många bra svenska bettingbloggar som levererar speltips i form av fotbollstips. En sida som vi fastnat lite mer för är Kompistips.se. De har en väldigt användarvänlig sida med snygg layout där man hittar speltipsen direkt på startsidan. Utöver tipsen som man får så kan man få nyttiga tips via deras spelskola som förklarar olika termer inom bettingvärlden. Här kan du läsa mer om Asian Handicap, Livespel, Scorecast och mycket mer.

Även om fotbollstipsen är i fokus på deras hemsida så hittar man även speltips inom NFL, NBA, NHL, Tennis, Bandy och Hockey. När du letar speltips hos Kompistips.se så kan du även hitta information om olika spelbolag. Här har man skrivit utförliga recensioner om de största och mest vettiga spelbolagen som finns på marknaden idag. Du kan i och med recensionerna bilda dig en uppfattning om vilket utbud som finns hos respektive spelbolag och därmed få en känsla om vilket spelbolag som du ska välja när du intresserar dig för ett spel.

Man listar även flertalet öppningsbonusar hos de spelbolag som man skriver recensioner om. Här är det som vanligt viktigt att man läser på vilka regler och villkor som gäller för den bonus man väljer att ta del utav.

”Sportbloggen” handlar om mer generella artiklar och vad som händer just nu i sportvärlden. Det kan vara djupdykningar i andra spelsidor eller en artikel om en speciell aktuell händelse.

Vi kan varmt rekommendera Kompistips.se och alla deras speltips. Kika gärna in på sajten för trevlig läsning!

Kompistips