Sverige – Norge spelar idag 13/6 fotbollslandskamp. Titta på matchen Sverige – Norge helt gratis via live streaming online i mobil, surfplatta och dator. Se på EM-kval matchen Sverige Norge live stream 8 september 2019 nu!

Se på Rumänien – Sverige live stream!

Sverige – Norge Speltips

Det är inte så ofta vi har nöjet att få se en landskamp mellan Sverige och Norge men idag är det alltså dags! Senast lagen mötte varandra i en träningslandskamp var den 8 juni 2015 och då blev det oavgjort 0-0. Och sanningen är den att Sverige faktiskt bara vunnit en match på de fem senaste mötena. Så vi har lite att bevisa i ikväll om vi nu ska kunna säga att via har Skandinaviens bästa fotbollslandslag.

Janne Andersson har fått en flygande start som svensk Förbundskaptenen. Ledning i EM-kvalgruppen efter seger mot världsnationen Frankrike i fredags. Och samtidigt ett härligt spel i matcherna från ett landslag som inför varje landskamp känns uträknade. Men det fattas en sak nu för att vi ska kunna vara fullt ut tillfredsställda under sommarledigheten. Att Sverige besegrar Norge!

I Norge hittar vi numer vår gamle Förbundskapten Lasse Lagerbäck. Efter succé-sejouren i det isländska landslaget sög norrmännen åt sig honom. Och skulle det mot all förmodan bli norsk seger kan vi alltid glädja oss åt en svensks framgång i afton. Det ska bli jätteintressant att se det taktiska rävspelet under matchens gång när de två matchstrategerna försöker manövrera ut varandras mannar från sidan av plan.

Sverige byter ut hela startelvan jämfört med Frankrike-matchen. Christoffer Nyman och John Guidetti startar på topp och det ska bli intressant att se hur det här laget spelar ihop. Norge kommer närmast från en oavgjord match mot Tjeckien i VM-kvalet. Dessförinnan har det blivit två raka förluster mot Nordirland och Tjeckien. En vinst skulle sitta fint nu för Lagerbäck även om den här matchen inte har något större värde på så sätt. Men att möta grannlandet är morot nog.

Jag tippar på att båda lagen gör mål i matchen Sverige – Norge som spelas på Ullevål Stadion i Oslo. Oddset ligger på 1.95 hos ComeOn.