Väntan är snart över! Kampen som alla pratar om äger rum tidigt på söndagsmorgonen. Conor McGregor går in i ringen mot Floyd Mayweather i tidernas boxningskamp!

Du kan streama fighten helt gratis via live stream genom ett speciellt samarbete mellan spelbolaget betsafe och viaplay.

Mayweather – McGregor

Bet365 räknar med att evenemanget kommer att bidra till den största utbetalningen på ett enskilt sportevenemang i deras historia. Föreställ dig all vadslagning som det stora intresset för kampen genererar. Omsättningen kommer ligga på rekordnivåer.

Därmed har de också tagit fram en del intressant som bör hjälpa till att höja stämningen. Bet365 står inför sin största utbetalning någonsin om Conor McGregor slår Floyd Mayweather den 27:e augusti.

Händelsen har lockat enorma satsningar från alla hörn av världen och hela världen kommer att titta på lördag natt då Floyd Mayweather försöker göra 50-0 mot UFC-stjärnan Conor McGregor. Irländaren kommer att försöka orsaka en av de största överraskningarna i boxningshistorien genom att slå Mayweather där otaliga andra har misslyckats. Och det i sin allra första professionella boxningsmatch.

Mayweather

Mayweather är känd som en av de största boxaren genom alla tider. Han har stått obesegrad i 49 boxningsmatcher. är en fenomenal defensiv fighter och en av de allra bästa på att lura för sina motståndare och sedan slå dem med hårt och precist. Knockoutmästare som han är. Tvivlen om Mayweather har i stor utsträckning sin grund utifrån hans ålder. Vid 40 år finns det frågetecken om han kan gå på avstånd som han brukar, McGregor är van att behålla avstånd han också med blixtsnabba attacker men då ofta genom att blåsa på med knän, armbågar och sparkar.

McGregor

Med det sagt, om McGregor ska ha någon chans att vinna, måste han jaga Floyd runt ringen direkt från första klockslaget. Och han måste landa kraftfulla, exakta träffar för att ha någon chans att slå ut Mayweather. Den irländska fightern har ungdomligheten och segheten på sin sida, men huruvida det kommer att vara tillräckligt för att slå Mayweather återstår att se. Om de två kämparna möttes i oktagonen, skulle det vara en helt annan historia, men utanför sin egen hemmiljö kommer irländaren sannolikt att få kämpa utan att kunna agera på enbart instinkt.

Favoritodds

Mayweather är den heta favoriten för att vinna matchen på 2/7 (1.28) hos bet365, medan Conor McGregor har backats till 11/4 (3.75) efter att ett gäng av satsningar kommmit in sista dagarna till förmån för MMA-fighteren. De som letar efter lite mer värde kan titta på ”exakt metod” på vinnar-marknaden. Mayweather att vinna med enhälligt domarbeslut är satt till 5/2 (3.50) och Mayweather att vinna på Knockout till 3/1 (4,00).

Speltips:

Spelsajten väljer att spela på att Floyd Mayweather vinner genom antingen KO, TKO eller diskvalifikation. Odds 1.72 hos bet365!

Hitta nya välkomstbonusar och de högsta oddsen i vår Bonusguide!