Äntligen har det blivit dags för Roland Nilssons gäng att inleda EM-kvalet till U21 EM. Det är en spännande trupp som Nilsson tagit ut där bland annat Jordan Larsson är ett av namnen som finns med. Sveriges U21 landslag möter Cypern. Cypern har redan spelat en match där man vann över Malta med 2-1.

Normalt sett ska inte Cypern vara något problem för Sverige och det vittnar det låga oddset 1.18 @Unibet på för hemmaseger. Matchen spelas på Falkenberg Arena som är i väldigt bra skick. Det är inte så konstigt i och med att arenan är nybyggd. Är du fotbollsintresserad och vill se Sveriges blivande stjärnor så ta dig till Falkenberg. Biljetter går att förhandsboka men även köpa på plats.

Hur slutar U21 matchen?

Vi tror Sverige inte kommer ha några problem och vinner det här mötet tämligen enkelt. Vi testar att hemmalaget gör mer än 2.5 mål i matchen till oddset 1.98 hos Unibet. U21 landslag brukar bjuda på offensiv fotboll så det borde kunna leda till mycket mål. Hemma lär Sverige gå fullt framåt. Om du inte har möjlighet att se matchen på plats så finns det ändå en annan möjlighet och det är att se matchen antingen direkt i TV12. Men saknar du tv-kanalen så kan du se Sverige U21 – Cypern U21 gratis live stream. Livestreamingen fungerar precis som om du skulle se matchen via tv:n och det är inte någon fördröjning. Nu håller vi tummarna för vårt Svenska U21 landslag att allt går vägen i den första omgången så att vi får en bra start på det här EM-kvalet. Så väl U21 som herrlandslaget brukar bjuda på folkfest om vi lyckas gå långt i någon av de större turneringarna.

Sverige Cypern u21 mer än 2.5 mål för hemmalaget

Heja Sverige!