Svensk fotboll för hela slanten blir det denna tisdagskväll 10/10. Först kl. 18:45 spelas U21 EM-kval mellan Sverige – Malta och därefter Holland – Sverige i VM-kvalets sista gruppmatch med start kl. 20:45. Sverige x2 alltså! U21 matchen kan du se helt gratis via live stream, läs mer info om det i artikeln via länken ovan. Den senare matchen av de två har vi tyvärr ingen gratis stream att erbjuda men däremot en stream om du vill betala för matchen.

Läs: Sverige – Thailand Live stream.

På VM-kvalmatchen mellan Holland och Sverige erbjuds ett ett skyhögt odds på svensk seger. Spelbolaget Betfair har boostat oddset för svensk vinst rejält, från 6,00 ända upp till 15,0. Sanslöst bra erbjudande tycker vi! Klicka på bilden här nedanför så kommer du direkt till erbjudandet hos betfair.

fotboll för hela slanten