FA-cupen Live Stream är tillgänglig helt gratis för alla Unibets kunder i mobilen, datorn, surfplattan och på tv. Du ser de mest heta matcherna från FA-cupen via gratis live streaming på Unibet TV! Denna klassiska anrika fotbollscup är inte bara Englands utan hela världens äldsta fotbollsturnering vilken startade redan 1871! FA-cupen är också av förståeliga skäl Englands mest prestigefyllda fotbollscup. Därför är det extra kul att alla har möjlighet att se de hetaste matcherna live utan kostnad i vilken enhet du vill och var du än befinner dig i Sverige. 

TILL UNIBET TV HÄR! >>>

Idag när detta skrivs har vi till exempel mötet Tottenham – Newport på streaming-schemat och naturligtvis har Spelsajten plitat ihop ett speltips inför matchen som äger rum i den ena av sextondelsfinalerna.

Manchester United – Chelsea live stream

Speltips Tottenham – Newport

Dagens match 7 februari 2018 i FA-cupen mellan Tottenham – Newport är ett omspel i sextondelsfinalen eftersom första mötet slutade oavgjort 1-1. Newport imponerade väldiga i den oavgjorda matchen och hade ledningen i den ända fram till slutet varvid Tottenham sent lyckades kvittera till Newport fansens besvikelse. Tänk att vara så nära för ett lag som spelar i League two att slå ut ett så pass stort lag som Tottenham vilka ligger bland topplagen i Premier League. Men nära skjuter ingen hare som bekant. Så åter upp till bevis. Idag smäller det för andra gången på mindre än två veckor.

Denna gång är vi däremot övertygade om att Tottenham gör processen kort med Newport och vinner storstilat! Spelsajten spelar Tottenham som vinnare med ett asian handicap på -2,75 till oddset 1,90 hos unibet.

Streama FA-cupen Live!

Se flera av de för tillfället schemalagda matcherna i FA-cupen Live Stream gratis utan att det kostar dig något.

Lördag 27 juni 2020

Norwich – Manchester United Live Stream

Fredag 16 februari 2018

20:45 Leicester – Sheffield Utd
21:00 Chelsea – Hull

Lördag 17 februari 2018

13:30 Sheffield Wed – Swansea
16:00 Brighton – Coventry
16:00 West Brom – Southampton
18:30 Huddersfield – Manchester Utd

Måndag 19 februari 2018

20:55 Wigan – Manchester City