Fotbolls-VM 2018 är i full gång och visst njuter vi fotbollsälskare nu när VM.cirkusen är igång. Se Fotboll VM Live Stream! Att flera VM matcher spelas varje dag med världens bästa fotbollslag att titta på i en hel månad händer bara vart fjärde år så det är bara att passa på och njuta för full patte! Se på USA – Holland live stream!

Med Fotboll VM Live Stream i åtanke måste du också pröva Mr Greens nya LIVE-fotbollsstudio!

När dom gör mål gör du mål!

Spela i Mr Greens nya LIVE-fotbollsstudio med LIVE matchkommentarer under sommarens fotbollsfest Fotboll VM Live Stream. Mr Green kommer att lägga till 1000kr till LIVE-jackpotten för varje mål som görs på fotbollsplanen!

Spelets regler

LIVE-fotbollsstudion kombinerar ett supersnabbt, enkelt kortspel med LIVE matchkommentarer, spelarchatt och mer – allt tillsammans med faktiska LIVE fotbollsmatcher!

I spelet delas endast två kort ut uppåt, dessa är hemma och borta-korten. Spelare spelar helt enkelt på om huruvida hemma- eller borta-kortet kommer att vara högst för en 1:1-vinst eller om det blir oavgjort för utbetalning på 11:1.

När en fotbollsmatch i toppklass spelas kommer kortspelet – och spelpresentatörens kommentarer – kopplas till den LIVE-matchen, allt för att öka spänningen!

Till kampanjen här! >>>

Dagliga gratisspel

Vinn 5 gånger på raken i LIVE-fotbollsstudion för att vinna ett 100kr gratisspel att använda på odds och varför då inte på pågående fotbolls-VM?

Du kan få en hat-trick av gratisspel, dvs. upp till 3x100kr gratisspel varje dag under kampanjen.

Fotbollsstudio-jackpotten

Följer du sommarens största fotbollsevenemang fotboll VM Live Stream i Ryssland? Det gör vi också!

För varje mål en spelare gör ett mål under evenemanget lägger Mr Green till 1000kr till jackpotten ovan.

Vid slutet av kampanjen den 15:e juli kommer topp-10 spelare med FLEST KORREKTA VINSTER i spelet under kampanjperioden dela på jackpotten jämnt.

Jackpottvärdet uppdateras vid början av varje ny dag av spelande.

Till kampanjen här! >>>

Kampanjregler o villkor

Kampanjperiod: Torsdag 14 Juni, 2018 – Söndag 15 Juli, 2018
Erbjudandet pågår från 00:00 CET den 14:e juni till 23:59 CET den 15:e juli 2018.
Dessa erbjudanden gäller endast för spel på LIVE Sports Studio-bordet.
LIVE Sports Studiobordet håller öppet 24 timmar om dagen, 7 dagar i veckan.
Spelare som väljer fem (5) korrekta vinnande kort på raken kvalificerar för ett 100kr gratisspel på odds.
Kvalificerande spelare kan få upp till tre (3) gratisspel om dagen under kampanjperioden.
Gratisspel krediteras dagen efter kvalificerande spel innan kl. 13:00 CET.
För vinnande spel som lagts med gratisspel, är det viktigt att notera att insatsen inte betalas utan, endast eventuella vinster från spelet.
Spel på odds är inte tillgänglig för spelare som använde Android OS 4.X eller lägre.
Mr Green förbehåller rätten att ta bort och ogiltigförklara gratisspel och/eller gratisspelvinster från enskilda spelare och/eller grupper av spelare som misstänks ha missbrukat gratisspelerbjudandet.
Jackpottens grundvärde är noll kronor (0kr) och ökar med tusen (1000kr) kronor för varje mål som görs under “VM”-fotbollstävlingen i Ryssland.
Det totala värdet på jackpotten uppdateras vid början av varje dag.
Vid slutet av kampanjen kommer topp-10 spelare med flest korrekt vinnande insatser vid LIVE Sports Studio-bodet under kampanjperioden vinna varsin jämnstor andel av den totala jackpotten.
Om en spelares konto utesluts på eget bevåg eller stängs av till följd av betänkligheter rörande ansvarsfullt spelande före eller under kampanjperioden kommer spelaren automatiskt uteslutas från vidare deltagande i kampanjen, även om spelaren redan börjat delta
Innehåll på Mr Greens hemsida kan innehålla tekniska, typografiska och/eller fotografiska fel. Mr Green förbehåller rätten att när som helst och utan vidare notis ändra på innehåll på hemsidan.
Mr Greens allmänna regler och villkor gäller.’

Fotboll VM Live Stream gäller också för hela slanten!