LeoVegas har ju inte bara utsetts till bästa casino i norden utan deras sport och odds-sektion är fantastisk enligt oss. Just nu bjuder LeoVegas Sport på fyra vinstökningar att använda på ishockey varje vecka! Dina vinster kan dessutom ta dig på en exklusiv hockeyresa till New York.

För att delta i denna kampanj registrerar du dig hos LeoVegas här och anmäler dig till kampanjen på kampanjsidan (gör det innan du lägger dina kvalificerande spel för kampanjen). Se också till att du har valt ”Ja” till erbjudanden, bonusar och kommunikation i dina kontoinställningar.

Notera att du måste vara inloggad för att kunna anmäla dig. Är knappen grå och du är inloggad så är du redan anmäld.

Vinn större på Ishockey hos LeoVegas!

Fyra vinstökningar på ishockey

Hämta fyra 25% vinstökningar i veckan när du spelar på ishockey via mobilen. För ökade vinster: Kryssa bara i din vinstökning under ”Bonuserbjudanden” på spelkupongen när du spelar för upp till 250 kr.

Två vinstökningar är tillgängliga pre-match och två är tillgängliga live.

Spela dig till New York

Spel på ishockey via mobilen med minst 200 kr i insats till odds 1.50 eller högre räknas som kvalificerande spel.

Alla vinnande kvalificerande spel ger poäng till vår topplista, som är uppdelad i fyra perioder:

30 augusti – 9 september.
10 september – 23 september.
24 september – 7 oktober.
8 oktober – 21 oktober.

Första pris är en fullspäckad resa för två till New York där en basketmatch och en ishockeymatch väntar! Vi delar ut ett prispaket per period, vilket blir fyra totalt under kampanjperioden.

Poäng räknas som följer: Insats x Odds x Antal val på kupongen. (Din insats räknas om till €) Exempel: En vinnande kupong med €25 (ca 255 kr) i insats bestående av tre val (en trippel) till odds 5.25. Detta ger 25 x 5.25 x 3 = 393.75 poäng.

Ishockey erbjudandevillkor

Kampanjen ”Boostade ishockeyvinster” är giltig från kl 12:00 den 30 augusti till och med kl 23:59 den 21 oktober 2018.

Tid och datum för detta dokument är CEST.

Spel som läggs utanför kampanjperioden gäller ej gentemot detta erbjudande.

Erbjudandet kan inte användas i kombination med andra erbjudanden.

Spelare måste anmäla sig (Opt-in) för att delta i den här kampanjen. Detta kan göras via kampanjsidan ovan.

Denna kampanj gäller endast spelare med ett LeoVegas-konto registrerat i Sverige.

Vinstökningar

Vinstökningar är endast tillgängliga via mobilen.

Vinstökningar är tillgängliga pre-match (före match) eller live på valfritt ishockeyodds.

Vid kombinationsspel behöver samtliga val vara på ishockey.

Det finns inget minumumodds för att ta del av vinstökningar.

Maxinsats per vinstökning är 250 kr.

Max extravinst från en vinstökning är 2500 kr.

Extravinster betalas ut som kontanter.

Max 36 vinstökningar per spelare/konto/IP adress under kampanjperioden.

Spel som blivit ”cashed out” eller blivit annullerade kvalificerar inte gentemot denna kampanj.

Systemspel räknas inte gentemot denna kampanj.

Vinstsumman är beräknad på oddset i spelkupongen. Om oddset är 3.00 och 20% vinstökning används, blir oddset 3.40.

Detta gäller:

Spelare kommer under följande datum motta totalt fyra (4) 25% vinstökningar att använda på ishockeyodds via mobilen: 12:00 torsdag den 30 augusti – kl 23:59 söndag den 2 september 2018. Två (2) vinstökningar är tillgängliga på pre-matchodds och två (2) är tillgängliga på liveodds.

Spelare kommer under följande datum motta totalt fyra (4) 25% vinstökningar att använda på ishockeyodds via mobilen: 00:01 måndag den 3 september – kl 23:59 söndag den 9 september 2018. Två (2) vinstökningar är tillgängliga på pre-matchodds och två (2) är tillgängliga på liveodds.

Spelare kommer under följande datum motta totalt fyra (4) 25% vinstökningar att använda på ishockeyodds via mobilen: 00:01 måndag den 10 september – kl 23:59 söndag den 16 september 2018. Två (2) vinstökningar är tillgängliga på pre-matchodds och två (2) är tillgängliga på liveodds.

Spelare kommer under följande datum motta totalt fyra (4) 25% vinstökningar att använda på ishockeyodds via mobilen: 00:01 måndag den 17 september – kl 23:59 söndag den 23 september 2018. Två (2) vinstökningar är tillgängliga på pre-matchodds och två (2) är tillgängliga på liveodds.

Spelare kommer under följande datum motta totalt fyra (4) 25% vinstökningar att använda på ishockeyodds via mobilen: 00:01 måndag den 24 september – kl 23:59 söndag den 30 september 2018. Två (2) vinstökningar är tillgängliga på pre-matchodds och två (2) är tillgängliga på liveodds.

Spelare kommer under följande datum motta totalt fyra (4) 25% vinstökningar att använda på ishockeyodds via mobilen: 00:01 måndag den 1 oktober – kl 23:59 söndag den 7 oktober 2018. Två (2) vinstökningar är tillgängliga på pre-matchodds och två (2) är tillgängliga på liveodds.

Spelare kommer under följande datum motta totalt fyra (4) 25% vinstökningar att använda på ishockeyodds via mobilen: 00:01 måndag den 8 oktober – kl 23:59 söndag den 14 oktober 2018. Två (2) vinstökningar är tillgängliga på pre-matchodds och två (2) är tillgängliga på liveodds.

Spelare kommer under följande datum motta totalt fyra (4) 25% vinstökningar att använda på ishockeyodds via mobilen: 00:01 måndag den 15 oktober – kl 23:59 söndag den 21 oktober 2018. Två (2) vinstökningar är tillgängliga på pre-matchodds och två (2) är tillgängliga på liveodds.

Hur du använder en vinstökning

  • Se till att du uppfyller kriterierna för kampanjen.
  • Välj vilken marknad du vill spela på.
  • På din spelkupong, välj ”Vinstökning” under ”Bonuserbjudanden”.
  • Placera din insats och vänta på att resultatet ska komma in.

Topplistan

Kampanjen består av fyra (4) delar och fyra (4) topplistor.

Kvalificeringsperioden för den första topplistan gäller från 12:00 den 30 augusti till och med 23:59 den 9 september 2018. Kvalificeringsperioden för den andra topplistan gäller från 00:01 den 10 september till och med 23:59 den 23 september 2018. Kvalificeringsperioden för den tredje topplistan gäller från 00:01 den 24 september till och med 23:59 den 7 oktober 2018. Kvalificeringsperioden för den fjärde topplistan gäller från 00:01 den 8 oktober till och med 23:59 den 21 oktober 2018.

Endast vinnande kuponger ger poäng till topplistan.

Poäng till topplistan räknas om till Euro (€) och avrundas till två decimaler.

Poäng räknas efter följande formel: Insats x Odds x Val på kupongen. _Exempel: En vinnande kupong på €25 (ca 255 kr) med tre val till odds 5.25. Detta ger 25 x 5.25 x 3 = 393.75 poäng.

Endast de 50 bäst placerade spelarna visas på topplistan.

Spelare kan följa sin placering på topplistan på kampanjsidan som uppdateras dagligen måndag – fredag innan klockan 14:00.

Spelaren med högst antal poäng efter varje avslutad topplisteperiod vinner första priset.

Resan till New York

Första priset är ett prispaket för två personer till New York. Paketet inkluderar flygbiljetter, fem (5) nätter på ett fyrstjärnigt hotell samt matchbiljetter för två att den 9 februari 2019 se en basketmatch samt den 10 februari 2019 se en ishockeymatch.

Totalt delas fyra (4) prispaket ut under kampanjperioden.

Vinnarna presenteras på hemsidan och blir sedan kontaktade av LeoVegas.

Max ett prispaket per spelare/konto/IP adress.

Vinnaren är ansvarig för att ordna eget visum, pass och övriga nödvändiga resedokument.

Inget kontantalternativ erbjuds. Skulle vinnaren inte önska priset eller av annan orsak inte kan motta resepriset, kommer priset istället gå till spelaren placerad på andra plats, och så vidare.

LeoVegas förbehåller sig rätten att ändra priser om det inte kan delas ut på grund av oförutsedda omständigheter. Om nödvändigt ska LeoVegas säkerställa att priset som ges till spelaren är likvärdigt om inte bättre än ursprungspriset.

Ingen återbetalning eller ersättning kommer att erbjudas från LeoVegas vid händelse av inställda eller försenade flyg, eller om vinnaren inte vill eller har möjlighet att resa av personliga skäl (inklusive eventuella visumarrangemang).

Alla utgifter och oförutsedda resekostnader som inte uttryckligen anges i vinstpaketets beskrivning är vinnarens eget ansvar. Detta innefattar, men inte begränsat till, marktransporter, måltider, oförutsedda utgifter, passagerarskatt och/eller avgifter, tilläggsavgifter, flygplatsavgifter, serviceavgifter eller anläggningsavgifter, personliga kostnader, säkerhetsavgifter, skatter eller andra utgifter.

Kvalificerande spel

Både singel- och kombinationsspel räknas som kvalificerande spel så länge det totala oddset på spelkupongen är 1.50 eller högre och har minst ett val på ishockey.

Kvalificerande spel måste läggas via mobil.

Kvalificerande spel läggs pre-match eller live på valfritt ishockeyodds.

Lägsta giltiga insats är 200 kr.

Kvalificerande spel måste läggas med riktiga pengar.

Endast spel som lagts och rättats inom kampanjperioden gäller.

Spel som blivit ”cashed out” eller annullerade kvalificerar inte gentemot denna kampanj.

Systemspel räknas inte som ett kvalificerande spel.

Allmänna regler och villkor gäller hos LeoVegas.