Raffligt och makalöst fängslande är bara förorden inför dagens Champions Hockey League Stream som erbjuds på elva CHL matcher denna tisdag 9 oktober (9/10) varav fem av dem innehåller svenskt motstånd:

Kl. 17:00 Plzen – Banská Bystrica
Kl. 17:30 Oceláři Třinec – Storhamar
Kl. 18:00 IFK Helsingfors – Skellefteå AIK
Kl. 18:00 Oulun Kärpät – Mountfield HK
Kl. 18:00 HC TPS – Yunost Minsk
Kl. 18:30 Djurgårdens IF – Tappara
Kl. 18:30 Frölunda HC – Aalborg Pirates
Kl. 18:30 Växjö Lakers – Cardiff Devils
Kl. 19:30 Red Bull München – Malmö Redhawks
Kl. 19:45 Lugano – JYP
Kl. 19:45 Zürich Lions – Vienna Capitals

Strama alla matcher live på UNIBET TV HÄR!

Streama Champions Hockey League 9/10

Osedvanligt enkelt är det att se på Champions Hockey League stream där två enkla och vindsnabba steg behöver tas igenom för att live streaming tjänsten ska vara öppen för dig, inte bara nu, utan så länge som du har några korvören kvarstående på ditt Unibet konto, vilket kan bli en låååång tid framöver, det väljer ju du!

  1. Registrera dig här – går oerhört snabbt!
  2. Gör en insättning och få 500% i bonus + tillgång till Unibet TV live streaming

Mer än så krävs du inte på innan du kan avnjuta europeisk topphockey i din mobil, dator eller padda var du än är. Höj spänningen med ett par livespel under matchens gång också så är underhållningsnivån på absoluta toppnivå, inte illa för att vara en tisdag!

CHL tipset 9 oktober

Alla tisdagens (samt morgondagens) matcher i Champions hockey League är superviktiga då det inte återstår mer än denna omgång och ännu en till nästa veka innan gruppspelet är över. Matchen som lockar oss till spel mest denna exceptionellt häftiga hockeytisdag är Malmö Redhawks match mot tyska Red Bull München. De två lagen står på samma poäng inför dubbelmötet dem emellan som nu ska spelas inom loppet av en vecka. München är redan slutspelsklara på grund av de resultat som genererats i tidigare matcher men Malmö måste ta ytterligare en ynka poäng för att det hela ska vara garanterat klart. Bakom jagar TPS Turku och Yunost Minsk. Det vore väl för skönt om Malmö redhawks kunde greja biffen redan ikväll så slipper vi våndas nästa tisdag 16/10 när sista gruppspelsmatchen spelas.

Vi spelar på oddsmarknaden ”dubbelchans” och att matchen däri slutar ”oavgjort eller bortaseger” för Malmö Redhawks under ordinarie tid till oddset 1.58 hos Unibet.

Se på Champions Hockey League Stream 9/10: CHL Live Stream!