Tisdag 16 oktober innebär att det är dags för sista gruppomgången i säsongens Champions Hockey League innan slutspelet tar vid senare i höst och vinter. Av de svenska lagen är Malmö, Frölunda och Skellefteå redan klara för avancemang till slutspelet medan Växjö tyvärr spelar sin sista CHL match ikväll då det fattas för många poäng mot de två framförvarande lagen för att ta sig vidare. Enda svensklaget som har en slutspelsbiljett att kämpa om idag är Djurgården. Tuff bortamatch mot Tappara väntar.

Se hockeymatcherna på Unibet TV!

Du får som ny medlem hos Unibet en görfin välkomstbonus på hela 500% som innebär att du för en insatt hundrasedel på spelkontot får ytterligare 5 hundrasedlar till av Unibet att spela på odds och livebetting med.

CHL 16 oktober 2018

Följande matcher kan du titta på idag via CHL live streaming hos unibet.

Kl. 18:00 JYP (Fin) – Lugano (Sui)
Kl. 18:00 Neman Grodno (Blr) – Eisbären Berlin (Ger)
Kl. 18:00 Tappara (Fin) – Djurgårdens IF (Sverige) live stream
Kl. 18:30 Malmö Redhawks (Sverige) – München (Ger)
Kl. 18:30 Skellefteå AIK (Sverige) – IFK Helsinki (Fin)
Kl. 19:00 Storhamar (Nor) – Trinec (Cze)
Kl. 19:30 Aalborg (Den) – Frölunda Indians (Sverige)
Kl. 19:30 Nürnberg Ice Tigers (Ger) – Rouen (Fra)
Kl. 19:30 Vienna Capitals (Aut) – Zürich (Sui)
Kl. 19:45 Bolzano (Ita) – Tychy (Pol)
Kl. 19:45 Zug (Sui) – Kometa Brno (Cze)
Kl. 20:30 Cardiff (Gbr) – Växjö Lakers (Sverige)