Streama Dortmund – Bayern München live lördag 11 november 2018 kl 18:30 i mobil, dator o padda på Unibet TV här!

Vi taggar och laddar upp för fullt inför dagens bästa fotbollsmatch Borussia Dortmund – Bayern München som är sist ut av lördagsmatcherna i Bundesliga.

Dortmund – Bayern Live Stream

För er som tidigare är vana att betta på odds och streama sport vet vid det här laget att alla Bundesligamatcher direktsänds på Unibets hemsida för deras kunder som har pengar på kontot.

Upplösningen på Unibets live streaming är perfekt och lämpar sig väldigt bra i mobilen och andra något större enheter. Kvalitén har blivit mycket bättre än när Unibet började med sport live streaming en gång i tiden vilket förstås gör tv-upplevelsen betydligt större. Att kunna streama Dortmund – Bayern München live idag är extra härligt med tanke på inramningen som en sådan här stormatch i Bundesliga har. Större delen av världens fotbollsintresserade blickar är riktade mot Signal Iduna Park i Dortmund denna lördagkväll 10/11.

LÄS MER OM UNIBET TV >>

Speltips Dortmund – Bayern

Båda lagen är i storform med Dortmund som för tillfället tronar på förstaplatsen i Bundesliga med Bayern München jagandes från sin tredje plats.

Spelvalet går till att båda lagen gör mål idag till oddset 1.46 hos BETSAFE!