München – Malmö möts i CHL kvartsfinal ikväll 4/12 och det går alldeles utmärkt att se matchen via live stream i mobilen och andra skärmenheter samtidigt som du kan spela live odds också om du vill. De fyra Champions Hockey League kvartsfinalerna idag innehåller tre svenska hockeyklubbar, se här dagens CHL 4/12:

18:00 Kometa Brno – Frölunda HC
18:00 Skellefteå – Plzen
19:30 München – Malmö
19:30 Salzburg – Karpat

München – Malmö Live Stream

Kolla in München – Malmö Live Stream! Du kan naturligtvis streama alla andra matcher i Champions hockey League också utan några som helst problem. Logga bara in på antingen Bet365, Unibet TV eller NordicBet så kan du kolla på mängder av sport i direktsändning i alla dina enheter såsom mobilen eller surfplattan. Var bara medveten om att live streamingen endast är öppen på dessa spelsajter om du har en krona eller två insatt på själva spelkontot. Så länge det finns en slant insatt på spelkontot kan du streama CHL och alla annan sport för fulla muggar hela tiden.

TILL BET365 LIVESTREAMING HÄR >>>

TILL UNIBET TV STREAMING HÄR >>>

TILL NORDICBET STREAMING HÄR >>>

På Unibet och NordicBet kan du läsa om de villkor som gäller för att se på CHL live stream sport live streaming.

Speltips München – Malmö

Tyska hockeyklubben München tog sig till kvartsfinal i årets CHL genom att i åttondelsfinalen slå ut EV Zug från Schweiz över två matcher. Men det satt sannerligen hårt inne då München inte lyckades bättre än att förlora med 2-3 i första mötet på egen hemmais. Inför bortareturen repade man dock nytt mod och gjorde en oerhört stark insats när man vann med 0-2 på bortais.

Malmö säkrade upp sitt avancemang till kvartsfinalen redan i sitt första möte med Bern inför hemmafansen. 4-1 blev det vilket i och för sig inte är någon väldans stor marginal att luta sig emot inför returmatchen i Schweiz. Men Malmö såg oerhört stabila ut i andra halvan av matchen och vi fick mersmak inför den kommande matchen. Mycket riktigt fortsatte Malmö att spela lika bra som mana avslutade första matchen och gick även segrande ur bortamötet 0-1.

Vi tippar att Malmö vinner kvällens bortamatch mot München. Bästa oddset för bortavinst spelas hos Bet365 till 2.70.