Tisdag 11 december 2018 spelas returmatcherna i CHL-kvarten och vi kan glädjas åt att kunna streama Champions Hockey League Live 11/12! Skellefteå, Frölunda och Malmö är svensklagen som idag kan ta sig till de stundande semifinalerna vilket vore riktigt kul om det blir så!

Dagens CHL 11/12

17:00 Plzen – Skellefteå
18:00 Frölunda – Kometa Brno
18:00 Kärpät – Salzburg
18:00 Malmö – München

Streama Champions Hockey League

Streama Champions Hockey League live! Du kan naturligtvis streama alla andra matcher i Champions hockey League också utan några som helst problem. Logga bara in på antingen Unibet TV eller NordicBet så kan du kolla på mängder av sport i direktsändning i alla dina enheter såsom mobilen eller surfplattan. Var bara medveten om att live streamingen endast är öppen på dessa spelsajter om du har en krona eller två insatt på själva spelkontot. Så länge det finns en slant insatt på spelkontot kan du streama CHL och alla annan sport hela tiden.

TILL UNIBET TV STREAMING HÄR >>>

TILL NORDICBET STREAMING HÄR >>>

Bet365 streaming villkor

Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom betting och live-streaming sport. Varje år direktsänder bet365 tusentals fotbollsmatcher och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming.

För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända evenemang till din PC varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.

På Unibet och NordicBet kan du läsa om de villkor som gäller hos dem för att se på CHL live stream sport live streaming.