Många letar efter var man kan hitta bra bonusar att spela på. Vi berättar hur ni hittar de mest förmånliga bonusarna och de bästa oddsen!

När du spelar på fotboll och annan sport är det alltid intressant att leta efter en bra bonus. Via oddsbonusar kan du mångdubbla din potentiella vinst, istället för att spela på ett vanligt odds med normala chanser att vinna. Hitta de bästa oddsbonusarna på nätet och vinn pengar!

Vad är en oddsbonus?

Innan vi berättar om var ni kan finna oddsbonusar online och om det bästa sättet att gå med vinst på dem, är det bra om ni får reda på vad en oddsbonus egentligen är. En oddsbonus gör kort sagt att du får en större vinst på ditt spel. Det finns många olika slags oddsbonusar, och vi berättar om de olika bonus på odds som finns.

Poängen med en oddsbonus är att öka din vinst. En oddsbonus handlar ofta om att du får mer pengar att spela för än vad du har satt in. Det är möjligt att du satt in 200 kr och med en 100-procentig oddsbonus får du då istället 400 kr att spela för. Det ger dig ett perfekt tillfälle att kunna vinna mer pengar, men det finns en hake du alltid måste tänka på!

Allra oftast när du fått ta del av en oddsbonus medföljer vissa saker du måste komma ihåg och som du måste göra. Det är för det mesta inte bara att spela och hämta ut din vinst. Ofta handlar det om omsättningskrav, vilket kan vara ditt fall om du är slarvig men det kan också ge dig en än större vinst om du spelar dina kort väl.

Ett omsättningskrav är alltså att du måste spela för en viss summa innan du kan ta ut din vinst som du fått tack vare oddsbonusen. Om du fått en bonus på 200 kr kan det till exempel vara så att du måste omsätta dessa 200 kr 4 gånger innan uttag (det vill säga spela för 800 kr). Det innebär att du antingen hinner förlora pengarna, eller att du vinner ännu mer.

Hitta bonusar på odds online

Var kan man hitta bonusar på odds online? Det enklaste är att leta dig fram till Google och försöka hitta bonusar där, men det är också möjligt att gå direkt till någon stor bettingsida och kolla upp vad de erbjuder för bonusar.

Det finns också många sajter som jämför bettingsidor, och på så sätt kan du enkelt få en överblick över vilka sajter som erbjuder vilka bonusar.

Lycka till med ditt spelande, men spela aldrig för mer än vad du har råd att förlora!