Sicken höjdarmatch i fotboll via har idag tisdag 8 januari 2019! Tottenham – Chelsea spelar semifinal i den Engelska Ligacupen. Tottenham – Chelsea Live Stream finns att tillgå här på Unibet med matchstart klockan 21:00.

TILL UNIBET TV HÄR! >>>

Tottenham – Chelsea Live Stream

Tottenham och Chelsea mötte varandra två gånger under förra året, 2018 och det gällde då match i Premier League båda gångerna. Tottenham vann bägge matcherna med 3-1 varav den ena på bortaplan och den andra på hemmaplan. I det pågående ligaspelet följer lagen varandra där Tottenham ligger trea och Chelsea fyra. Jämnt värre där alltså.

Dagens semifinalmöte är den första semifinalomgången av två. Returen spelas om två veckor den 22 januari. Nu ser vi fram emot att kunna strama matchen Tottenham – Chelsea live hos Unibet. För att göra just detta krävs endast att du är inloggad och har en slant på unibet-kontot. Utan pengar på spelkontot går det inte att öppna upp streaming-sändningen utan är ett krav för att få streama massor av sport live.

Speltips Tottenham – Chelsea

En koll bakåt i tiden gör gällande att Tottenham och Chelsea gjort minst 1 mål vardera i deras fyra senaste möten. Båda är så kallat ”målstabila” och går sällan av fotbollsplanen utan att ha gjort något mål. Detta tar vi naturligtvis fasta på och lägger vårt spel inför kvällens match på att båda lagen gör mål.

Oddset för att båda lagen gör mål i matchen Tottenham – Chelsea ligger i skrivande stund på 1.53 hos Unibet.

Såhär såg det ut mellan Tottenham och Arsenal i kvartsfinalen (det spelades bara en direkt avgörande utslagsmatch i kvartsfinalen). Det är bara i semifinalerna det spelas hemma och borta möten.