Kommer du att spela på Australian Open 2019? Missa då inte chansen att ta del av Mr Greens bet-försäkring! Under hela turneringen kan du få 200 kr tillbaka av din insats som gratisspel om det inte skulle gå som du ville.

Australian Open Gratis Spel

Lägg ett spel på minst 200 kr på valfritt ”matchvinnar”-odds före matchstart på Australian Open-matcher – skulle du förlora ditt spel betalar Mr Green tillbaka 200 kr som ett gratisspel om något av följande inträffar:

1. Ditt val ledde matchen med 2-0 men förlorade med 3-2 (set)
2. Ditt val förlorade matchen men vann fler games

OBS: Det finns ingen gräns för hur många gratisspel du kan hämta genom detta erbjudande under Australian Open 2019.

Så, är du redo att spela?

Till Mr Green här!

Gratisspel-villkor 2019

Kampanjen pågår från 01:00 CET den 14:e januari 2019 till 09:30 CET den 27:e januari 2019. Erbjudandet är öppet för alla spelare som spelar på mrgreen.com. Kvalificerande spel måste läggas på odds före match om ordinarie matchvinnarodds för Australia Open 2019-matcher. Live-spel är inte kvalificerande. Varje kvalificerande spel måste ha insats på minst tvåhundra kronor (200 kr). för att räknas som kvalificerande. Värdet på gratisspel som kan erhållas genom erbjudandet är alltid tvåhundra kronor (200 kr), även om insatsen på det kvalificerande spelet var större. Inga minimiodds för kvalificerande spel.

Det finns ingen gräns för hur många gratisspel som en spelare kan erhålla under kampanjperioden genom detta erbjudande, men spelare kan endast erhålla ett gratisspel per match. Gratisspel krediteras endast om spelarens val för det aktuella oddsspelet förlorar sin match och ett eller båda av följande gäller: spelarens val leder inledningsvis matchen med två-noll (2 – 0) men förlorar matchen med tre-två (3-2) eller spelarens val förlorar matchen men vann flest antal ”games” under matchen. Gratisspel krediteras manuellt inom sjuttiotvå (72) timmar efter att en match på vilket ett kvalificerande spel gjorts har avslutats.

Gratis spel vinster

Gratisspel kan användas på valfritt odds och gäller i sju (7) dagar efter att det tilldelats. Endast eventuell vinst betalas ut för gratisspel, insatsen betalas aldrig ut. Spel på vilka ”cash out” använts, ogiltiga/ogiltigförklarade spel och spel på matchar där en tennisspelare avbryter matchen på grund av skada medan de vinner är inte kvalificerande för kampanjen.

Om det finns bevis att ett spel eller flera spel som lagts av spelare eller en grupp av spelare, där resultatet av en bonus, ett gratisspel eller förbättrat odds garanterar vinst oavsett resultat av oddsspel, oavsett om det är en individ eller en grupp av individer som genomfört aktionen, förbehåller Mr Green rätten att konfiskera alla vinster och/eller bonusar.

Mr Greens allmänna regler och villkor gäller.