Kom in i en sportvärld fylld med spännande match livespel, boostade odds och kombinationsspel! Om du ännu inte upptäckt Mr Greens sportvärld än så har du missat något. Han samlar ihop de bästa oddsen med högsta möjliga värde för dig att satsa på dina favoritlag, sporter och evenemang så enkelt som möjligt. Möjligheterna är nästintill oändliga!

BOOSTADE odds

Mr Green fortsätter att överraska med sina ökade odds där du får högre utbetalning på specifika spel i ett urval av matcher och evenemang. Det kan vara allt från en boost på vem som gör första målet i en fotbollsmatch till ett ökat pris på vem som vinner Hockeyallsvenskan.

Om Mr Green tycker att det ser bra ut, så boostar han det.

Kombinationsspel

Världens bästa ligor förtjänar världens bästa erbjudanden och Mr Green sviker inte. Dra nytta av olika kombinationsspel i sportevenemang från ett urval av Europas och världens största matcher, inklusive Champions League, Premier League, NHL och Allsvenskan.

Livespel och spel i Mobilen

Ta del av den senaste underhållningen Mr Green har att erbjuda. Året har redan bjudit på mycket inom sportvärlden, kom direkt in i matchen och spela LIVE i mobilen när som helst, med de bästa oddsen till hands oavsett var du är.

Satsa med Mr Green nu >>