EFL Cup Live Stream – Streama Engelska Ligacupen Live: Se på cupfotboll EFL Cup eller Carabao Cup från England via live streaming i mobilen, läsplattan eller datorn på UNIBET TV >>

EFL Cup Live Stream

Bara för att ta ett exempel på en match som du kan streama live från Engelska Ligacupen just idag när detta skrivs är 2019 års EFL Cup final mellan Chelsea och Manchester City. EFL Cup finalen kickar igång klockan 17:30 på Wembley Stadium i London och vi räknar naturligtvis med storpublik på läktarplats. Vem vill inte streama engelsk toppfotboll live med bästa inramningen och bästa förutsättningarna som den anrika fotbollscupen EFL Cup innebär?

Se exempelvis på EFL Cup Live Stream Liverpool – Arsenal 30 oktober 2019.

Logga in på Unibet här och haffa din 500% välkomstbonus för att bara för en hundring få ytterligare 500 kronor insatt på ditt unibetkonto samt tillgång till Unibet TV live streaming.

Speltips EFL Cup Final 2019

Inte många ord kommer skrivas inför vårt val av speltips utan vi har fullt och hållet bestämt oss för att köra ett BLGM spel inför EFL Cup finalen mellan Chelsea och Manchester City. Båda lagen gör mål spelas till oddset 1.75 @ Unibet >>

Kolla nu på EFL Cup Live Stream och spela gärna liveodds på matchen under tiden du tittar på den.

Önskas mer spänning?

Kan jag få be om en trumvirvel! Mr Green har nöjet att presentera n sprillans ny serie spel från ledande spelleverantören Novomatic.

Book of Ra Deluxe

Det omåttligt populära spelet “Book of Ra” finns nu att spela hos Mr Green i ny tappning! Slå följe med den orädda skattjägaren på hans resor, från Amerika till Egypten, i jakt på multiplikatorer, freespins och den sedan länge försvunna ”Book of Ra”.

Sizzling Hot Deluxe

Vem behöver pråliga funktioner och överdådig grafik, när man har gamla hederliga banditer – med massor av vinstpotential! Meloner, citroner och körsbär kommer att stilla din hunger och ge ditt saldo en ordentlig vitaminboost – men det är 7:orna du ska satsa på – med vinstpotential på upp till 1000x pengarna!

Lucky Lady’s Charm Deluxe

Vilken är din lyckosymbol? Ta en tur på detta nya spel med 10 vinstlinjer och ta reda på vilka lyckosymboler som gäller för dig – du kan dubbla dina vinster, plocka hem en 900-mynts jackpott eller kanske en bunte freespins?

Spela nu >>

Kampanjperiod: Torsdag 18 Oktober, 2018 – Lördag 30 November, 2019.

Visst kan det vara värt att prova på lite casino spelande före och efter matcherna i EFL Cup live stream, eller varför inte under halvtidspausen som ett spännande tidsfördriv!