För fotbollsälskarna är 2019 ett mellanår eftersom varken VM, EM eller Konfederations Cup spelas för herrar. Det innebär dock inte att 2019 inte bjuder på heta evenemang att betta på, snarare tvärtom. Hockeyn, fotbollen och tennisen har flertalet större turneringar och mästerskap som tittarna och spelarna kan njuta av under resterande delen av året. Vi tar dig igenom de hetaste turneringarna att betta på 2019.

Fotbolls-VM för Damer – 7 juni – 7 juli

Damfotbollen har fått en rejäl skjuts senaste åren och intresset är enormt inför sommarens VM i Frankrike. USA är landet med flest titlar (3 stycken) och är också regerande mästare. Sverige har ett silver från 2003 som bästa resultat följt av brons 1991 och 2011. Även om turneringen inte är lika stor som herrarnas motsvarighet kan du räkna med massvis av kampanjer, erbjudanden och bonusar under Fotbolls-VM i Frankrike 2019.

Hockey-VM – 29 april – 5 maj

Sverige är dubbla regerande mästare under Richard Grönborg och när succé-coachen nu gör sitt tredje och sista VM vore det häftigt att få avsluta med ett tredje raka guld. Tre Kronor kommer precis som vid de två andra turneringarna att ha mängder med NHL-spelare då det redan står klart att flera spelare från världens bästa hockeyliga kommer att flyga till Slovakien. Räkna med en blågul fest i år igen och bra odds från spelbolagen.

Grand Slam

Tre Grand Slam-turneringar återstår efter att Novak Djokovic vunnit Australian Open. Det innebär tre givna alternativ på tennis-turneringar att betta på under 2019. I maj/juni drar Franska Öppna i Paris igång innan vi i månadsskiftet juni/juli åker över Engelska kanalen till London för Wimbledon. I augusti/september väntar sedan US Open i New York för att göra tennisåret komplett. Betta på Grand Slam för bra erbjudanden och fina odds.

Basket-VM i Kina

Mellan den 31 augusti – 15 september avgörs den 18:e VM-turneringen i basket för herrar. 32 lag gör upp om guldet i jättenationen Kina. USA är landet med flest titlar med sina fem guld följt av forna Jugoslavien som också kan visa upp fem guld. USA hamnar dock före Jugoslavien i tabellen då landet har flest medaljer totalt med tre silver och fyra brons vilket ger totalt 12 medaljer. Att de vinner det sjätte guldet 2019 är det många som tror vilket också skulle innebära ett tredje raka guld till Amerika. Tyvärr deltar inte Sverige i VM i Kina men det finns många möjligheter för den som vill betta. Alla matcher går att spela på såväl live som inför match vilket ger dig flera alternativ under det drygt två veckor långa mästerskapet.