Ett bolag som på sistone har lyckats bli ett av Sveriges mest framgångsrika är Lottoland, som i 2018 beviljades den nya officiella svenska spellicensen. Att få spellicens i Sverige innebär att ett företag har tillgång till att kunna betala ut dess vinster på ett säkert och effektivt sätt och där transparens står i centrum för alla operationer.

Det är bara ett fåtal företag som har lyckats att få spellicens i Sverige och Lottoland är ett av dessa. Att kunna behålla sin licens innebär som nämnt att betala ut vinster, men också att kunna erbjuda sina spelar 100% säkerhet när de spelar online – där all personlig data måste behandlas med absolut störta säkerhet.

Lottoland uppfyller alltså alla dessa krav samtidigt som de erbjuder sina spelare ett stort utbud av olika lotterier. Lottoland kan jämföras med företag som Uber och Spotify, som på sina sätt har revolutionerat de branscherna dessa företag agerar i. Där Spotify har förändrat musiklyssnande, så har Lottoland förändrat sättet hur miljontals spelare i Europa och i världens spelar på lotto. Detta är tack vare att spelarna via Lottoland inte spelar på officiella dragningar utan spelar på dragningarna via Lottoland och detta gör att du kan vinna lika höga eller högre vinster, men dragningarna visar fortfarande samma resultat. Lottoland erbjuder för tillfället mer än 20 stycken lotterier och fortsätter konstant att utöka sitt utbud. Bland dessa lotterier är EuroMillions, MegaMillions och PowerBall de största.

EuroMillions har existerat sedan 2004 och startar på en garanterad jackpot på 120 miljoner kronor som kan växa upp till 1,61 miljarder kronor. Man spelar på 5 nummer mellan 1-50 och två stjärnnummer mellan 1-12 per rad. Dragningen sker i Paris varje fredag och Lottoland erbjuder ’DubbelJackpot’-tillval som ger dig chans att dubbla jackpotten till 3,2 miljarder kronor.

MegaMillions och PowerBall är båda amerikanska lotterier som hittills har gett ut världens absolut största vinster. MegaMIllions spelas två gånger i veckan på onsdag- och lördagsmorgnar där man spelar på 5+1 nummer. Den största jackpotten hittills var värd 656 miljoner dollar och med Lottolands extraerbjudande ’MegaPlier’ kan du femdubbla vinsterna på de olika prisnivåerna.

Precis som MegaMillions, så har PowerBall också varit med och delat ut världens och tidernas största lotterivinster och lotteriet har slått rekord i att betala ut flest rekordutbetalningar i världen. Här spelar du på 5 nummer mellan 1-69 samt ett ”PowerBall” nummer mellan 1-26 och med Lottolands ’PowerPlay’ tillägg kan du utöka din vinst med fem gånger vinsten.

Sedan 2013 är Lottoland med och sätter ribban för Sveriges ledande online spelföretag med bästa utbud gällande både nationella och internationella lotterier. Tack vare sina strategiska avtal där försiktigt utvalda samarbeten med försäkringsbolag kan företaget alltid betala ut prissumman och erbjuda sina kunder säkerhet och lojalitet.