CHL Live stream tisdag 12 november 2019 (12/11): Streama Färjestad – Frölunda, Skellefteå – Djurgården och Bern – Luleå i kvällens CHL slutspelshockey.

CHL matcher 14 januari 2020

Luleå – Frölunda Live Stream
Mountfield – Djurgården Live Stream

Streama CHL Live 12 Nov

Äntligen sätter CHL slutspelet igång och vi ser så mycket fram emot dessa hockeymatcher som behagligt nog kan ses via live streaming i mobil, läsplatta och bärbar dator för att ge några exempel på skärmenheter som du kan titta på.

Klubbarna som ställs mot varandra ikväll tar väldigt seriöst på åttondelsfinalerna då hel del vinstpengar står på spel förutom avancemang till kvartsfinalerna, som i sin tur ger ännu mer klirr i klubbkassan.

CHL live stream erbjuds av dessa tre spelbolag:

Se till att vara inloggad och ha pengar på ditt spelkonto för att live streaming ska bli tillgängligt. Det är lätt löst genom att anamma den välkomstbonus du får vid din första insättning. För så länge spelkontot är finansierat är det fritt fram att streama CHL live plus all annan möjlig sport.

CHL streaming 12/11

CHL matcher att streama senare idag:

17:00 Yunost Minsk – München
18:00 Färjestad – Frölunda
18:00 Plzen – Lausanne
18:00 Skellefteå – Djurgården
18:00 Tappara – Zug
19:30 Augsburger Panther – Biel
19:45 Bern – Luleå