Zlatan Ibrahimovic IZBACK! Kolla in Milan live stream nu när Zlatan Ibrahimovic är hemma i Milano igen. Streama alla Zlatans matcher live i Serie A under 2021 i alla dina skärmenheter var du än är!

Kolla in Zlatan Ibrahimovic i kommande matchen: Juventus – Inter Live Stream 11/5 Coppa Italia Final 2022

Milan & Zlatan Streaming

Milan har förvärvat Sveriges största fotbollsstjärna någonsin Zlatan Ibrahimovic ännu en gång. Blir så kul att få Zlatan spela i Milan tröjan under 2020 och varenda match finns att både betta och streama live i mobilen, surfplattan och datorn oavsett plats du befinner dig på hos antingen Unibet, Betsafe eller Bet365.

Vi vill uppmärksamma dig på att du måste vara inloggad hos något av spelbolagen samt ha någon krona insatt på spelkontot för att du ska kunna titta på sport-stream samt betta live hos dem.

Ibras belackare och påhejare

Nu håller vi alla tummar vi kan, inte bara våra egna ;), för att Zlatan Ibrahimovic ska göra många mål för Milan. Fotbollsvärlden är tudelad inför Zlatans ankomst till Milan vid 38 års ålder. Ena sidan har sina belackare som hävdar att Zlatan är slut som fotbollsspelare på den allra högsta nivån och inte kommer lyckas i Milan. Andra sidan jublar åt övergången och kommer glatt heja fram superstjärnan Zlatan till nya framgångar. Om ett halvår ungefär får vi en hint om vilka som får rätt.

Zlatan i måltipset

Vi vet att Zlatan i sitt nya avtal med Milan bland annat få bonuspengar för hur många mål han gör under Serie A säsongen. En sådan utmaning kan inte heller vi låta gå obemärkt förbi. Bettingbolagen vi beskrev ovan erbjuder förutom live streaming och live betting också säsongsspel på Milan. Däribland hittar vi ett intressant odds hos Betsafe med hur många mål Zlatan Ibrahimovic gör denna säsong? Vi testar att tippa på att Zlatan gör minst 10 mål (över 9.5) under den resterande säsongen 2019/2020 till ett odds på 1.86 @ Betsafe.