Just nu i dessa tider är det ont om spelutbud där de flesta stora ligor och idrottsevenemang gör uppehåll alternativt avslutar säsongen. Men en sajt som håller speltipsen vid liv är dagensbetting.se.

Speltips med expertutlåtande

När det dyker upp heta matcher i kalendern så levererar ofta dagensbetting.se ett hett speltips som ökar dina chans till att lyckas vinna en slant. Speltipsen har ofta en bakomliggande analys för den aktuella matchen och det kan handla om skador eller avstängningar för det ena laget som gör att man tror på en viss utgång. En spelexpert analyserar, kommenterar och formulerar sedan sitt tips. Speltipsen levereras för alla möjliga sporter men främst fotboll och hockey. I England handlar det om Premier League och The Championship. I Sverige hittar vi tips från Allsvenskan och Superettan. I Hockeyn kan man läsa om SHL men även om Hockeyallsvenskan. Dagensbettings spelexperter är väl inlästa inom respektive spelområden.

Läs dagens speltips här

Olika spelformer

Det handlar inte bara om ett expertutlåtande som har med att tippa utgången i en match, dvs 1×2 utan tipsen som levereras kan handla om olika spelformer. Hörnspel är vanligt förekommande och då försöker man bygga sitt speltips på vilket lag som får flest hörnor i en matchen. Man kanske förutser vilket lag som spelar offensivast fotboll och på så vis vaskar fram flest hörnor i matchen. Ett annat spelalternativ är vem som har mest bollinnehav i matchen eller antal varningar. Derby brukar ofta vara extra laddade och heta. Det i sin tur kan leda till att många varningar delas ut. En annan aspekt att ta med sig i det avseendet är också att ha koll på vem som dömer matchen. Är det en domare som brukar dela ut mycket varningar? Ja då kan det vara en del att ha med i sin analys till det slutgiltiga speltipset.

Oddsbonusar

En del i speltipsen är att spelexperterna tipsar om hos vilket spelbolag som de lagt sitt tips hos. Spelbolagen kan erbjuda olika odds för utgången av ett visst resultat. Vill man hitta det högsta oddset så kan det vara bra att jämföra olika spelbolag. I samband med att du registrerar dig hos ett spelbolag så blir du erbjuden en oddsbonus. Här tipsar dagensbetting.se om spelbolagens oddsbonusar som de erbjuder vid registrering. Som vanligt är det viktigt att läsa på om villkoren för den bonus som man väljer att ta del utav. Vilket omsättningskrav gäller och gäller bonusen för alla typer av matcher?