Dortmund – Schalke live stream är eftersökt denna fotbollslördag 16/5 när nu Bundesliga fotbollen drar igång igen och skönt nog finns Bundesliga streaming att tillgå i vilken skärmenhet du än vill titta i som exempelvis mobilen eller bärbara datorn. Ett speltips bjuder vi naturligtvis också på!

Läs även: Leicester Napoli TV, Stream & Speltips Europa League 16/9

Dortmund – Schalke Live Stream

Enda lilla enkla kravet för att streama sport, inklusive Dortmund – Schalke live stream, hos Unibet är att man måste vara inloggad (registrera konto gratis här) och se till att pengar  finns på ditt spelkonto hos Unibet för att live streaming ska bli tillgängligt. Få 500% bonus på din först insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500kr av Unibet när du sätter in 100kr. Sedan är det bara att streama sport för fulla muggar!

Bundesliga 16 maj 2020

Lördag 16 maj är en efterlängtad dag i fotbollens värld då Bundesliga fotbollen drar igång igen efter flera månaders uppehåll. Dagens största ligamatch är det klassiska mötet Dortmund – Schalke med matchstart 15:30. Men visst lockar även RB Leipzig – Freiburg där tyvärr Emil Forsberg saknas i Leipzig-truppen på grund av sjukdom.

15:30 Augsburg – Wolfsburg
15:30 Dortmund – Schalke
15:30 Düsseldorf – Paderborn
15:30 Hoffenheim – Hertha Berlin
15:30 RB Leipzig – Freiburg
18:30 Eintracht Frankfurt – B. Mönchengladbach

Förresten glömde vi kanske att nämna att det går alldeles utmärkt att streama alla matcher i Bundesliga på Unibet och alltså inte bara Dortmund – Schalke ifall det inte framgick tydligt.

Här hittar du andra online spel från Svenska Spel.

Speltips Dortmund – Schalke 16/5

Hur tänker vi då kring matchen Dortmund – Schalke? Jo Dortmund har varit det betyligt starkare laget av dem två tidigare under säsongen och jagar från sin andra plats ligaledaren Bayern 4 poäng framför. Schalke är inget lätt motståndarlag på något sätt då de är tabellsexa i detta nu. Men vi tänker ändock att Dortmund bör ta hem 3 poäng i mötet med Schalke och spelar därför hemmaseger till oddset 1.50 @ Unibet.

Ha en alldeles förträffligt fin fotbollslördag nu spelvänner!