Vi erbjuder här ett speltips inför Champions League finalen PSG – Bayern München 2020-08-23. CL-finalen spelas på fotbollsarenan Estádio da Luz i Lissabon, Portugal. Matchstart sker 21:00 och fotbollsmötet kan ses på TV6 samt Viaplay och Viasat Sport Premium.

Spana in speltipset inför Champions League finalen 2023!

Speltips CL-finalen 2020

Sån härlig söndagkväll vi har framför oss idag när Champions League finalen 2020 ska spelas. Gigantmötet PSG – Bayern München förgyller vår helg som därmed avslutas på bästa sätt. Det vimlar av fotbollsstjärnor i lagen och det är inte bara en prestigekamp mellan klubbarna PSG och Bayern utan också mellan Frankrike och Tyskland. Dock består förstås laguppställningarna av många olika spelarnationaliteter. Men idag består ytterst få lag i de europeiska högstaligorna i fotboll av endast spelare från det egna landet. Som jämförelse kan bara titta på de bästa Allsvenska lagen och hur många som verkligen är svenska medborgare. Det är så det ser ut i jakten på titlar och berömmelse men nog om detta nu. Vi kikar närmare på vårt val av speltips inför Champions League finalen istället.

Målskytten Lewandowski

Vi går rakt på sak då vi fortsätter att imponeras av Robert Lewandowski som har gjort mål i alla Champions League matcher han har spelat den här säsongen vilket betyder ett facit på nio matcher med totalt 15 gjorda mål i dem. Och vi kan lova att 32-årige polacken Lewandowski kommer vara mer taggad än någonsin nu när det vankas Champions League final. Vi tippar att Robert Lewandowski gör minst 1 mål under matchen till oddset 1.64 hos Unibet.

Läs även Svenskt Spels speltips inför Malmö – Juventus stream Champions League 14/9

Lycka till med era spel på årets fotbollshöjdpunkt som ju Champions League finalen 2020 mellan Paris SG och Bayern München ändå är. Tagga järnet nu!

PSG - Bayern Munchen Champions League